IZABERI OMILJENE BROJEVE – OSVOJI I DO 20.000 DINARA!

Samo u Meridianu ovog decembra imaš mogućnost da osvojiš i do 20.000 DINARA BONUSA ako izabereš dobitnu kombinaciju!

Sigurno imaš omiljene brojeve ili one koji ti često donose sreću? Stavi ih na tiket jer Lucky 6 je tvoja nova doza sreće!

Uzbudljivo takmičenje u Meridianu traje sve do 18. decembra, a najbolje očekuju fantastični keš bonusi i to:

1. mesto – 20.000 RSD

2. mesto – 10.000 RSD

3. mesto – 5.000 RSD

U takmičenju učestvuju svi registrovani igrači na sajtu i aplikaciji meridianbet.rs, pa ukoliko još uvek nemaš otvoren korisnički nalog, učini to već danas jer prilikom registracije dobijaš bonus set – 2.000 dinara za online klađenje i 200 poklon spinova na slot igri Maya’s Treasure.

Pobednik je igrač koji odigra najveći broj tiketa u toku trajanja takmičenja. Minimalna uplata na tiketu je 20 RSD, a svi događaji koji su predmet klađenja moraju biti isključivo na igri Lucky 6, uplaćeni i rezultovani istog dana.

Rang lista će biti ažurirana svakog dana do 14 časova i to za prethodni dan, a biće vidljiva u okviru Promo strane i same promocije.

U slučaju da dva ili više učesnika imaju isti broj tiketa, prednost ima učesnik koji ima veću ukupnu uplatu u toku takmičenja na tiketima koji su predmet klađenja (Lucky 6), a ako su opet rezultatski izjednačeni pobednik je onaj čiji je dobitak u toku takmičenja veći na tiketima koji su predmet klađenja (Lucky 6).

Tiketi koji ne ulaze u takmičenje su tiketi odigrani bonus novcem i oni koji sadrže bilo koju drugu igru koja nije Lucky 6.

Nagrade za prva tri mesta biće dodeljene na bonus račun igrača (dobitnika) 19. decembra do 12 časova.

Pridruži se Lucky 6 takmičenju, odigraj najviše tiketa i osvoji vredne nagrade!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.