Tiket dana: Poeni igrača

Nema predaha kada je Evroliga u pitanju. Samo što je sinoć završeno 12. kolo, danas već startuje 13. Igraju se četiri utakmice. Kvote i granice koje su predložene bile su važeće u trenutku pisanja teksta.

Naz Mitru-Long (Olimpija) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Kanadski plejmejker nosi na svojim plećima organizaciju igre od povrede Kevina Pengosa. Drugi Kanađanin je pokidao ligamente još u duelu sa Fenerom i tako je nastavljeno prokletstvo tima iz Milana u ovoj sezoni. Samo u prva tri kola Olimpija je, koliko-toliko, bila kompletna, onda se povredio Šejvon Šilds, pa zatim i ostali iz spoljne linije. U međuvremenu je agažovan Timoti Luvavu, ali od pobede ništa. Milano je poslednji na tabeli sa samo tri pobede iz 12 utakmica. Protiv Zvezde šanse su im male, ali očekujemo da Naz Mitru_long odigra dobar meč i provede puno vremena na parketu. U prošlom kolu protiv Makabija nije igrao mnogo i sada bi Mesina trebalo da mu poveri glavnu ulogu u organizaciji napada. Granica za poene Mitru-Longa je na 11,8, toliko on i daje u proseku, a očekujemo da je prebaci u nekadašnjem ”Pioniru”. Kvota za (+) poene je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Nemanja Nedović (C. Zvezda) – Poeni + (granica 14,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Iz pobede u pobedu Zvezdu vodi tandem Luka Vildoza – Nemanja Nedović. Odavno jedan tim nije imao tako dobar bekovski tandem koji deluje nezaustavljivo. Sećamo se igre Danilovića i Đorđevića, ili u skorije vreme Micić – Larkin. Zvezda je vezala šest pobeda u Evroligi, sve se poklopilo dolaskom Ivanovića na klupu, angažovanjem Vildoze i oporavkom Nedovića od povrede. U trijumfu nad Žalgirisom pre dva dana opet su njih dvojica bili fantastični, Vildoza je ubacio 27 a Nedović 21 poen. To je ukupno više od polovine svih Zvezdinih poena na toj utakmici. Teško će bekove crveno-belih zadržati desetkovana spoljna linija Olimpije, pa verujemo da će Nedović svojim prodorima, pošto ga šut ne služi najbolje u prethodnim mečevima, uspeti da prebaci granicu od 14,5 poena koliko mu je predloženo u kladionici Mozzartbet sa koeficijentom koji iznosi 1.85.

Valter Tavares (Real Madrid) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Gorostasni centar Reala bio je najzaslužniji za trijumf Madriđana u Minhenu pre dva dana. Sada Real ide na novo gostovanje, ovog puta u Kaunas i umor od puta biće najveći hendikep za tim Matea Ćusa. Moraće trener ”kraljevskog kluba” da koristi veći broj košarkaša, ali sigurno je da će pobeda biti imperativ, posebno nakon onog neverovatnog poraza od Monaka prošle edmice u Madridu. Nešto slabije su protiv Bajerna odigrali drugi visoki igrači, pa je na kraju centar sa Zelenortskih Ostrva završio sa 14 poena i 8 skokova za nešto manje od 30 minuta. Njegov direktni konkurent biće Kevarijus Hejs, odlični centar odigrao je dobro protiv Zvezde i sa 14 koševa bio drugi strelac. Nekadašnji igrač Burse je skočan, ali Tavares ima mnogo centimetara više i verujemo u njegovu efikasnu partiju. Granica je 11,5 poena na Valtera Tavaresa, a za (+) koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Edgaras Ulanovas (Žalgiris) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Litvanci su desetkovani došli u Beograd ali su odigrali odličan meč i malo je nedostajalo da nanesu prvi poraz Dušku Ivanoviću od kada je stigao u Zvezdu. Žalgiris je tim koji igra pravu evropsku košarku, podjednako su opasni i na strani i pred svojim navijačima, ali su sada vezali tri poraza u Evroligi, od toga dva na svom parketu. Zato im je meč sa Realom jako bitan, u tim se vraća Brazdejkis, ali ponovo neće biti Lekavičijusa i Kalnijetisa. U Beogradu je odlično odigrao iskusni Edgaras Ulanovas, ubacio je 14 poena i nadmašio svoj ovosezonski prosek koji je na nešto manje od 11 koševa u Evroligi. Realova odbrana nije baš previše čvrsta i košarkaši Žalgirisa, sigurno je, imaće dosta šuteva za tri poena. Ulanovas je jedan od najboljih u tom segmentu i verujemo da će prebaciti grancu od 9,5 poena koliko mu je predviđeno u kladionici Mozzartbet sa koeficijentom 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.