Tiket dana (četvrtak, 15.12.2022)

Tiket dana

Dok čekamo finale Svetskog prvenstva ponovo se posvećujemo ligaškim takmičenjima. Danas ima šta da se probere. Moguće je da predložene kvote budu izmenjene u nekom trenutku.

Paralimni – AEL Limasol – 2 @ 2.20 u MaxBet

Gosti iz Limasola su neočekivano ušli u veliku krizu rezultata na početku novembra iz koje još nisu izašli. Sve se dogodilo posle četri uzastopne pobede, inače jedine u sezoni, a onda je uspledio niz od tri poraza koji je prekinut u prethodnom kolu remijem sa Arisom, gradskim rivalom. AEL ima sve manje šanse da se nađe u plej-ofu, a to će umnogome zavisiti i od ishoda ovog meča u Paralimniju. Ni domaćin se ne može pohvaliti dobrih rezultatima, u poslednjih pet kola imaju osvojen samo jedan bod pa ne čudi to što su na tabeli potonuli do 12. pozicije. Paralimni na svom terenu uspeva da osvoji neke bodove, ima ih 8 iz sedam utakmica, ali su na strani pobedili samo jednom uz čak šest poraza. AEL je nešto bolji kao gost, na šest utakmica po dve pobede, poraza i remija, a primili su samo četiri gola. Ni sada neće biti mnogo pogodaka, u prvom međusobnom okršaju Paralimni je slavio 1:0 u Limasolu, a sada očekujemo revanš AEL-a. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.20.

Versaj – Pariz 13 Atl. – 1 @ 1.93 u MaxBet

Domaćin je novajlija u Nacionalnoj ligi pošto je u prošloj sezoni nadmoćno bio prvi u Nacionalnoj ligi 2. I pored te činjenice Versaj igra odlično i trenutno je na drugom mestu Treće francuske lige sa samo tri boda mnaje od lidera Konkornoa. S obzirom da u Ligu 2 ulaze dve prvoplasirane ekipe direktno, njima je mnogo važnije da odbiju napade timova poput Denkerka, Red Stara, Le Mana, Nansija i ostalih nekada velikih francuskih timova. Po imenima ekipa vidi se da je Nacionalna liga jaka pa je i uspeh Versaja tim veći. Njima u 16. kolu u goste dolazi ekipa Pariza 13, tima koji je tek 15. na tabeli i nalazi se u zoni ispadanja. Ovaj tim je osvojio podjednak broj bodova na svom terenu i na strani, po 8, ali je to nedovoljno za bolji plasman. Versaj je u tri prethodna kola osvojio sedam bodova a nije primio ni gol. Neće ni ovo biti efikasan meč, ali jedinica bi svakako morala da dođe. Za pobedu Versaja u kladionici MaxBet dobija se koeficijent koji iznosi 1.93.

Jong PSV – Jong Ajaks – GG4+ @ 2.40 u MaxBet

Kada se PSV i Ajaks sastaju to je uvek više od igre. Čak i kada je duel mladih timova holandskih velikana u pitanju, takođe izaziva veliku pažnju. Posebno je to sada slučaj kada se ne igra Eredivizija, a reprezentacija Holandije vartila sse iz Katara ostavivši tamo sasvim dobar utisak. Zato verujemo da će duel dve perspektivne ekipe koje nemaju rezultatski pritisak biti veoma efikasan, kao uostalom i u ranijim prilikama. U ovom momentu su ”Filipsovci” sakupili dva boda više od ”Kopljanika” i nalaze se dva mesta ispred Ajaksa, a isključivo zahvaljujućii pobedi nad mladim timom AZ-a u Alkmaru u ponedeljak. Možda su zbog tog meča nešto umorniji pošto je Jong Ajaks igrao u nedelju i izgubio od Jong Utrehta na svom terenu, ali to sigurno neće presuditi. Prethodni duel u Ajndhovenu dobio je PSV sa 3:1, a očekujemo da isada vidimo veliki broj golova i da se tresu mreže na obe strane. Naš predlog je GG4+ sa kvotom 2.40 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 10.19.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (četvrtak, 15.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.