MUNDIJALSKI TIKET KOJI TI MOŽE DONETI SJAJNE NAGRADE: Kladi se u Meridianu, pogodi najveću kvotu i pokupi poklone!

Priključi se Meridianovom takmičenju i osvoji vredne nagrade!

Svetsko prvenstvo je došlo do samog kraja – preostala su nam samo dva meča: borba za treće mesto i borba za “Boginju”.

U prvom će snage odmeriti Hrvatska i Maroko, dok će se u velikom finalu sastati Argentina i Francuska, koja ima veliku priliku da odbrani svetski tron.

Upravo ova dva para su idealna da se nađu na vašem tiketu, i to tiketu koji vam može doneti fantastične nagrade! Kako?

Tako što ćete tiket odigrati u Meridianu i učestvovati u takmičenju“POGODI NAJVEĆU KVOTU”, koje se, kao i Mundijal, približilo kraju, pa je pravi momenat da uhvatite poslednji voz!

Naime, tokom trajanja Svetskog prvenstva, sportska kladionica Meridian razvila je novo takmičenje POGODI NAJVEĆU KVOTU koje ti donosi nagrade poput MacBook, iPad, iPhone 14, Apple Watch i čak 500.000 RSD bonusa za online klađenje!

Šta treba da uradiš?

Da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a onda odigraš tiket. U promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi. Ukupna pogođena kvota kod nedobitnih tiketa računa se kao proizvod svih pogođenih kvota na tiketu.

Minimalna uplata je 100 RSD uz minimalan broj parova na tiketu 5, kao i minimalnom kvotom po paru 1.35. Takođe, potrebno je da tiket sadržati minimum jedan meč iz ponude za Svetsko prvenstvo u Kataru za tekući dan.

Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenom kvotom.

PRIKLJUČI SE, POBEDI I NAVIJAJ SVETSKI!

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova – čak 2.000 DINARA ZA TIKET!

3 Comments

  1. Realno je prošao “poslednji voz” odnosno teško je pogoditi najveću kvotu kad su ostale samo dve utakmice ali vredi pokušati sa nekim ludačkim igrama

  2. Dobro je sto meridian deli bas bas dosta vrednih nagrada ali mora da se bori do poslednjeg dana definitivno,jer bas dossta ljudi ucestvuje u ovoj meridianovoj nagradnoj igri

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.