UŽIVAJ U NAJBOLJOJ ZABAVI: Uplati depozit i osvoji do 10.000 DINARA BONUSA i 200 POKLON SPINOVA!

Meridian daruje vrhunski bonus na prvi depozit – uplati novac na svoj korisnički nalog – čeka te 100% sport bonusa i 200 spinova!

Nema više razloga da birate između omiljenih stvari! Ako ste ljubitelj sportskog klađenja i slot/live dealer igara – Meridian vam donosi sjajno iznenađenje koje objedinjuje ove dve stvari.

Potrebno je samo da se REGISTRUJETE, a prilikom uplate PRVOG DEPOZITA vas očekuje magičan poklon: 100% SPORT BONUSA i 200 SPINOVA na avanturističkoj slot igri Pirates Power. 

Na ovaj način možete osvojiti do 10.000 DINARA BONUSA maksimalno!

Potrebno je da iskoristite svoj bonus u danu uplate prvog depozita. Odigrajte tiket od minimum tri para sa pojedinačnim kvotama 1.5 ili više.

Svetsko prvenstvo je upravo završeno, ali se nastavljaju najjača fudbalska takičenja u Evropi. Ovog utorka moći ćete da uživate u mečevima engleskog liga kupa, španskog Kupa Kralja, kao i kup takmičenja u Portugalu i Turskoj.

I ljubitelji košarke imaće u čemu da uživaju. Nastavlja se takmičenje u Evrokupu kao i Fiba Ligi šampiona! Odaberite svoje favorite i stavite svoj tip na tiket!

Kada odigrate tiket, možete se zabaviti igrajući super zanimljivu slot igru Pirates Power! Uživajte u festivalu besplatnih spinova!

Posetite Meridian i uživajte u najboljem provodu u univerzumu!

5 Comments

  1. Ja vec dugo imam nalog u Meridianu pa ne mogu da koristim ove bonuse,ali drugar je nedavno otvorio nalog i pomocu ovih bonusa bas lepo zaradio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.