AH, TAJ LUDI FUDBAL: Minut ćutanja za Mbapea, pa minut aplauza za apsolutnog KRALJA KLAĐENJA!

Svetsko prvenstvo u fudbalu je gotovo, a mi smo svedočili svetskom dobitku u Meridianu!

Fudbaleri Argentine osvojili su svoje treće Svetsko prvenstvo u istoriji, a u prvi plan su “izbili”, naravno, Lionel Mesi i golman Emilijano Martines.

Mesi je, po mišljenju mnogih, stavio tačku na GOAT raspravu, a svojim fantastičnim reakcijama na golu “gaučosa”, Martines je “zaradio” epitet heroja, kao i nagradu “Zlatna rukavica”.

Zvezda PSŽ-a proglašena je najboljim igračem Mundijala, dok je Martines najbolji golman u Kataru, ali prilikom slavlja se baš i nije proslavio. Fudbaleri Argentine slavili su u svlačionici uz pesmu koju je na kratko prekinuo Martines minutom ćutanja za Kilijana Mbapea!?

Nije to baš bio fer potez, ali sada je vreme za minut aplauza, jer pored pomenutih Argentinaca – imamo još jednog pobednika Mundijala!

Naime, jedan očigledno veliki ljubitelj klađenja i iskusni kladioničar je sve ovo predvideo! Naravno, ne i način slavlja, ali jeste verovao u titulu Argentine, kao i to da će Mesi biti osvajač “Zlatne lopte”, a Martines “Zlatne kopačke” i za to je “debelo” nagrađen!

Dakle, on je u sportskoj kladionici Meridian iskoristio opciju slobodne igre i spojio ove tri opklade, što mu je donelo ukupnu kvotu 50, a onda i dobitak od FANTASTIČNIH 150.000 DINARA!

REGISTRUJ SE – ODIGRAJ I TI POBEDNIČKI TIKET!

Na uplatu od svega 3.000 DINARA – malo li je?

Može se reći da je izdominirao u svetu online kladjenja, baš kao što su to Argentinci uradili u svetu fudbala. A, dobro je poznato da ove dve stvari idu zajedno!

Uz znanje i malo sreće – dobitak je tu!

A, uz samo malo truda i par klikova – uskoro možemo pisati i o vama! Kako?

Tako što ćete se, za početak, registrovati na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i potom preuzeti fantastiačanBONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to bez uslova za depozit!

A, onda? Ostanite na istom mestu, istražite vrhunsku ponudu i sastavite tiket vredan miliona!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.