NAJBOLJA EVROLIGAŠKA PONUDA U MERIDIANU: Iskoristi najveće kvote i tiket “reši” novom igrom – kao trojka u poslednjoj sekundi!

Sportska kladionica Meridian donosi najbolju ponudu za Evroligu – registruj se i uveri se i sam!

Uspela je Evroliga da se izbori za pažnju čak i tokom trajanja Svetskog prvenstva u fudbalu, a to dovoljno govori o kvalitetu košarke ove sezone.

Ono što ljubitelje košarke na ovim prostorima svakako raduje jeste učešće čak dva srpska tima, kao i povratak na pobednički kolosek i crveno-belih i crno-belih.

Ovog četvrtka imaćemo priliku da gledamo i Partizan i Crvenu zvezdu, koji imaju izuzetno zanimljive i teške protivnike.

Već od 18:45 Partizan gostuje ekipi Fenerbahčea, i to nakon vleike i jako važne pobede nad aktuelnim šampionom Evrope – Efesom. Uspeli su izabranici Željka Obradovića da se konačno “trgnu” i nakon niza poraza konačno dođu i do pobede – i to kakve!

A, da li će imati snage i za Fenerbahče? Ono što je za Partizan svakako dobro jeste što se turski tim nalazi u seriji od tri vezana poraza, a pomalo iznenađujuće poraženi su recimo i od Baskonije. Na crno-belima je sada da pokažu da pobeda nad Efesom nije slučajna i da su ravnopravni i sa drugom turskom ekipom. Poslednji put u u Evroligi ova dva tima susrela su se sada već davne 2013. godine, videli smo tada dva meča i po pobedu i jednih i drugih.

Sudeći po kvotama, Fener je na svom terenu ipak favorit i bukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.30 na pobedu turskog tima, ali ako verujete u novo iznenađenje Partizana – čeka vas kvota 3.35.

Koji sat kasnije – čeka nas novi “bratski” duel Olimpijakosa i Crvene zvezde, ali sudeći po nekim prethodnim utakmicama – njihov okršaj je sve samo ne “bratski”. Navijači su u sjajnim odnosima, ali na parketu – igrači se bore za pobedu i tako će biti i večeras! I grčki i srpski crveno-beli su u sjajnoj formi u poslednje vreme, iako je Olimpijakos nedavno poražen od Liona, baš kao i Zvezda od Olimpije Milano.

Uostalom, biće ovo svojevrsna prilika da se Zvezda “osveti” za nedavni više nego ubedljiv poraz (55:94), doduše u sklopu priprema, ali – bolelo je crveno-bele to i te kako!

Jasno je da je Olimpijakos ipak favorit (skor u međusobnim duelima je takođe na njihovoj strani), pa vas u Meridianu čeka kvota 1.15 na pobedu Grka, ali za pristalice beogradskog tima, kao i one koji su spremni na rizik – tu je kvota 4.80 na pobedu Crvene zvezde.

I to nije sve! Sportska kladionica Meridian ne prestaje da iznenađuje i stvara uslvoe za fantastičnu zabavu. Osim što uz NAJVEĆE KVOTE možete sastaviti novi evroligaški tiket, savetujemo vam da isprobate i igru“Kladi se na poene igrača” i tako izaberete svoje miljenike, one za koje mislite da će ovog četvrtka “cepati mrežice”!

Kevin Pater, Zek Ledej, Nemanja Nedović, Luka Vildoza – ili neko peti, na vama je da izaberete, iskoristite sjajne kvote u Meridianu i tiket je spreman!

A, pre toga – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

7 Comments

  1. Ima nas koji smo verovali u Partizan i iskoristili kvotu 3,35 .Jeste na muke doslo ali bitno da je tiket dobitan i u meridianu definitivno najbolje igrati kosarku,posebno kada je lajv u pitanju

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.