ZIMSKO UZLETANJE AVIATOROM – Zabavi se i osvoji Go Pro akcionu kameru!

Poleti Aviatorom tokom decembra u Meridianu i preuzmi pregršt vrhunskih nagrada! Čekaju te: Go Pro akciona kamera, pametni sat i ski kaciga!

Ako ste ljubitelji neobičnih igrica, predlažemo vam da posetite Meridian tokom decembra i da zaigrate Aviator, jer samim tim ćete uzeti učešće u neodoljivom promociji Zimsko uzletanje!

Sve do 25. decembra se održava neodoljiva zabava, a glavna nagrada je Go Pro akciona kamera.

Potrebno je samo da ispoštujete jednostavna pravila: svakim potezom osvajate 20 poena kojim napredujede na rang-listi najbolje plasiranih igrača, dok vam 100 uloženih dinara donose dodatna dva poena.

Osim nagrade koja je rezervisana za pobednika, drugoplasirani i trećeplasirani na ovom takmičenju će osvojiti Amazfit pametni sat i Giro Ratio ski kacigu.

Međutim, zabavi ni tu nije kraj! Svakog dana tokom trajanja promocije će padati kiša freebet-a 20 puta dnevno, za po 10 najbržih igrača. Vaš zadatak je samo da klikom na taster UZMI/CLAIM preuzmete svoj freebet!

Uživaj u najboljoj zabavi, samo u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE.

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

7 Comments

  1. Aviator mi je omiljena i neverovatno zarazna igrica. Tako da ne propustam promocije u koje je ukljucen Aviator,i dosta lepih nagrada sam do sada dobio u Meridianu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.