Tiket dana (četvrtak, 22.12.2022)

Tiket dana

Kupovi će i danas biti u centru pažnje, ali će se igrati i neke prvenstvene utakmice. Kvote iz tiketa važile su u momentu njegovog sastavljanja.

Panetolikos – PAOK – 2,0-3 @ 2.20 u Mozzartbet

Ovo je prvi prvenstveni meč za ova dva tima posle četrdesetak dana. Panetolikos je na odmor otiša posle pobede nad Lamijom, kojom su prekinuli niz od šest mečeva bez trijumfa pa se može reći da im pauza nije stigla u dobrom momentu. Ovaj tim nalazi se na 7. mestu posle 13 odigranih kola a moraće da se popnu barem za jedno ukoliko žele da igraju u plej-ofu a ne u plej-autu. Liga se nekako sama podelila, Aris, koji je ispred njih, sakupio je pet bodova više, ali vremena ima dovoljno da se zaostatak nadoknadi. Problem za Panetolikos su mečevi na domaćem terenu. Kada su igraji na svom stadionu uzeli su samo 4 boda iz šest utakmica, dok su sa strane doneli čak 12, iz jednog meča više. PAOK je treći, vodeći Panatinaikos im beži već 12 bodova, ali je drugoplasirani AEK na četri boda prednosti. Solunci su pobedili samo dva puta na strani u šest utakmica i u toj činjenici treba tražiti razloge bodovnog zaostatka. U prvom delu sezone na ”Tumbi” je bilo 1:0 za PAOK, a nešto slično i sada očekujemo. Uz dvojku očekujemo i mali broj golova. Za 2,0-3 kvota je 2.20 u kladionici Mozzartbet.

Omonija – Apolon – 1x,0-2 @ 2.05 u Mozzartbet

Zanimljiv meč igra se u Nikoziji gde domaća Omonija dočekuje Apolon iz Limasola. Oba tima trebalo bi da se nađu u plej-ofu posle regularnog dela prvenstva na Kipru, ali sumnjamo da će ugroziti APOEL i AEK u borbi za titulu. Omonija igra odlično na domaćem terenu, na sedam mečeva pobedili su šest puta, a samo ih je Nea Salamina iznenadila i odnela ceo plen. U gostima igraju znatno slabije, pa su sa strane doneli samo 4 boda iz osam mečeva. Inače, da podsetimo, Omonija je prošlu sezonu završila tek na 7. mestu, pa sadašnji plasman nije iznenađenje, pošto su na deobi šeste pozicije. U Nikoziju dolazi aktuelni šampion Apolon, tim koji je podbacio u prvom delu sezone. Ekipa iz Limasola je tek na 5. mestu i dvocifren zaostatak za APOEL-om. Podjednako dobro igraju i na strani i na svom terenu, a najveći problem je efikasnost jer su na 13 utakmica dali samo 10 golova. Ne očekujte goleadu ni sada, a uz mali broj golova dodajemo i duplu šansu na domaćina. Za 1x,0-2 kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 2.05.

Ovijedo – Granada – x2,0-2 @ 1.88 u Mozzartbet

I Španci se na scenu vraćaju prvo u Kupu. Igraju se utakmice trećeg kola ”Kupa Kralja”, u kome se uključuju i najbolje ekipe iz ove zemlje. Jedan od neizvesnijih duela trebalo bi da se odigra u Ovijedu gde se sastaju dva člana Segunde. Oba tima trebalo bi da su u punoj takmičarskoj formi pošto se druga liga igrala tokom trajanja Mundijala, pa bi neki član Segunde lako mogao da iznenadi i pokojeg elitnog ligaša. U prvenstvu Sekunde Granada je bolje plasirana, ali je u nedelju poražena kod Luga minimalnim rezultatom. Na isti način je Ovijedo na svom terenu bio bolji od Sportinga iz Hihona. Šta je zajedničko za ova dva tima? Uglavnom utakmice sa malim brojem golova, a to posebno važi za Ovijedo. Ovaj tim je dao samo 13 pogodaka na 21 meču, a nije mnogo više ni primio, svega 15. Granada je nešto efikasnija, dali su 24 gola, a primili takođe 15. Na prethodnih sedam utakmica Ovijeda samo je jednom palo više od jednog gola, pa skoro da ne postoji način da ih u duelu sa Granadom bude više od dva. Uz mali broj golova ne očekujemo poraz gostiju. Za x2,0-2 koeficijent iznosi 1.88 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 8.48.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (četvrtak, 22.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.