PRAZNIČNA EUFORIJA JE STIGLA: Uplati prvi depozit i preuzmi BRDO BONUSA u Meridianu!

Meridian ponovo časti – preuzmi bonus i uživaj u prazničnom spektaklu!

Praznični dani su sinonim za zabavu, a ona najbolja je – u Meridianu!

Za sjajan kraj godine i vrhunski užitak u sportskom kladjenju i slot/live dealer igrama, Meridian je pripremio fantastično iznenađenje i pravi novogodišnji poklon!

Obratite posebnu pažnju na naredne redove ovog teksta, jer imamo važno obaveštenje: više ne morate da birate između omiljenih stvari!

Meridian je pripremio specijalno iznenađenje za novajlije koje će doneti fantastične bonuse kako ljubiteljima sportskog klađenja, tako i onima koji uživaju uz slot/live dealer igre.

Šta je potrebno da uradite da biste dobili bonus? Za početak, da budete registrovani na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a nakon toga da deponujete svoj novac na korisnički nalog i – BONUS JE VAŠ!

Na vaš račun stiže 100% BONUSA ZA SPORTSKO KLAĐENJE, kao i 200 POKLON SPINOVA na uzbudljivoj slot igri Pirates Power.

Uplatite 500 ili više dinara i na ovaj način možete osvojiti i do 10.000 DINARA BONUSA!

Koji je sledeći korak?

Iskoristite bonus u danu uplate prvog depozita. Odigrajte tiket od minimum tri para sa pojedinačnim kvotama 1.5 ili više.

A, odmah nakon odigranog tiketa možete uživati u poklon spinovima na avanturističkoj slot igri Pirates Power!

Poseti Meridian i uživaj u magičnim decembarskim promocijama!

MERIDIAN BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek niste postali član Meridian družine, pravo je vreme da to uradite, jer najbolja kladionica u regionu svakog novog korisnika časti sa 2.000 RSD BONUSA i 200 POKLON SPINOVA! I sve to – bez uslova!

6 Comments

  1. Ja kada sam otvorio nalog u Meridianu,bonus dobrodoslice je bio nesto skromniji,a ipak sam napravio vrhunski kes sa tim bonusom. Sad ne mogu ni da zamislim kakvu lovu bih pravio sa ovoliko bonusa.

  2. Sve je bilo kako pise al najvise me odusevilo sto sam stvarno dobio 10 000 bonusa na uplaceni isti iznos ,kao i to sto od tog bonusa mogu da igram i tikete i brojeve

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.