Tiket dana: Poeni igrača

Utakmicama u Istanbulu, Kaunasu, Valensiji i Milanu završava se 15. kolo Evrolige. Juče smo pogodili ishode, a danas da pokušamo poene. Kvote i granice važile su u momentu sastavljanja predloga.

Ante Žižić (Anadolu Efes) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Pre sedam dana hrvatski centar odigrao je svoju najbolju utakmicu u Evroligi u dresu aktuelnog prvaka Evrope. Žižić je Partizanu ubacio čak 20 poena, tri puta više od svog ovogodišnjeg proseka, ali ni njegov, ni učinak sjajnog Bobue, nije bio dovoljan da Efes pobedi u Beogradu kada su podbacili Micić i posebno Klajburn. Ne verujemo da će pomenuta dvojica opet igrati slabo, ali smatramo da je Žižić najzad došao do preko potrebnog samopouzdanja i da će protiv Panatinaikosa biti bolji od svog proseka koji iznosi 6,9 koševa po meču i postići više od granice koja je na 7,5, pogotovo jer ga je Ataman odmarao za vikend protiv Tofaša. Za (+) poene kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Edgaras Ulanovas (Žalgiris) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Litvanci su prepuni samopouzdanja nakon trijumfa nad Realom u prethodnom kolu Evrolige. Još uvek trener Makvitis ne može da računa na kompletan sastav, ali i ovako se Žalgiris odlično snalazi. Navijačima je vest da su dobili organizaciju Fajnal-fora dodatno podgrejala nadu da se ponovo mogu naći na završnom turniru, a poslednji put su tamo bili kada je Beograd bio domaćin 2017. godine. Iskusni Edgaras Ulanovas igra fantastično u poslednje vreme, na parketu u Evroligi provodi po 30 minuta, a Realu je ubacio čak 19 koševa. Dobar je bio i u porazu od Zvezde sa 14 poena. Zbog nešto slabijeg početka sezone ovaj odlični šuter je na proseku od 10,7 koševa i verujemo da će to prebaciti u duelu sa minhenskim Bajernom u Kaunasu. Za (+) poene i granicu od 10,5 koševa kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Bili Beron (Olimpija) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Beron je najviše poena u dresu Olimpije u Evroligi ubacio prošle sedmice Crvenoj zvezdi. Ko će kome ako ne svoj svome, s obzirom da je Amerikanac bivši ljubimac navijača Zvezde. Olimpija se i dalje muči s povredama važnih igrača, van stroja su i dalje Šejvon Šilds i Kevin Pengos, pa se Mesina u spoljnoj liniji oslanja na Mitru-Longa, Devona Hala i Bilija Berona. Od ove trojice Beron je ubedljivo najbolji poenter i moraće da ponovi partiju kao protiv Zvezde da bi Olimpija savladala odlični Monako večeras. Granica za poene na Bilija Berona je 10,5, on je do sada prosečno postizao 10,3 ali je i on propustio čak četiri utakmice u vroligi zbog povrede. Kada mu krenu trojke nema problema da zatrpa koš rivala, a očekujemo da protiv Kneževa pređe granicu od 10,5 poena za koju je koeficijent 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Majk Džejms (Monako) – Poeni + (granica 18,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Vreme je da i Majk Džejms ode u plus. Neverovatni košarkaš Monako bio je izuzetno efikasan na početku sezone i napravio odličan prosek, pa mu je teško da konstantno ubacuje preko 20 poena, pogotovo jer su u timu još dvojica odličnih strelaca, Džordan Lojd i Eli Okobo. Trener Obradović ne može da računa na Lojda već neko vreme, pa mnogo više prostora dobija Okobo. Što se Džejmsa tiče on je bio najzaslužniji za pobedu nad Realom u Madridu sa 28 ubačenih poena, ali je tu igran i produžetak, dok 16 koševa nije bilo dovoljno da se pobedi Barselona u Blau Grani. U prošlom kolu je postigao samo 8 koševa protiv Albe, ali je zato imao po 7 skokova i asistencija. Ume Džems da odigra za tim, ali u Milanu mora da postiže koševe da bi se pobedilo. Granica je na 18,5, malo više od njegovog proseka, a za (+) se dobija kvota 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.