Tiket dana (subota, 24.12.2022)

Tiket dana

Mada je vikend, naredna dva dana neće biti po volji kladiocima. Ponuda je, zbog Božića po gregorijanskom kalendaru, znatno slabija, ali se fudbal ipak igra i na ovaj veliki praznik. Evo našeg predloga tiketa. Kvote mogu biti izmenjene u nekom trenutku.

Dandi Junajted – Harts – 1x,2+ @ 2.00 u MaxBet

Domaćin je sigurno jedva čekao da se ode na puazu pošto zauzima poslednje mesto u škotskom Premijeršipu. Dandi Junjated je osvojio samo 12 bodova iz 16 odigranih utakmica i sledi mu grčevita borba da opstane u eliti, da se ne pridruži gradskom rivalu Dandiju u drugoj ligi. Ovo je prvi zvanični meč posle više od mesec dana pauze, na koju su otišli nakon minimalnog poraza u Aberdinu. Pre toga su ostvarili najubedljiviji trijumf u sezoni, sa 4:0 savladali su Kilmarnok. Tim iz Dandija igra bolje na svom terenu, sve tri pobede ostvario je kao domaćin, a one su se dogodile u četiri prethodna meča na svom terenu. Sada u Dandi dolazi Harts. ”Srca” su igrala sasvim dobro u prvom delu sezone, a dobro su započeli i ovaj drugi, pobedom nad Kilmarnokom pre sedam dana. Harts je na 4. mestu, ali bi ga uspeh u Dandiju vratio na treću poziciju. Prvi ovogodišnji duel ove dve ekipe odigran je u Edinburgu još polovinom avgusta, a Harts ga je dobio sa 4:1. Očekujemo da Dandi Junajted iskoristi prednost domaćeg terena i barem ne izgubio od odličnog Hartsa. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz bar dva gola ukupno. Za 1x,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.00.

Kasimpaša – Sivaspor – GG @ 1.68 u MaxBet

Turci su nekako prvi krenuli, još dok se igralo u Kataru i evo ih i sada na meniju dok ostatak Evrpe uglavnom proslavlja Božić. Kasimpaša dočekuje Sivu u utakmici 15. kola Super lige. Posle prvog dela sezone svojim učinkom ne mogu biti zadovoljni ni jedni ni drugi, s tim da se od ekipe Sivaspor očekivalo da budu mnogo uspešniji. Oni su predstavnici Turske u Ligi konferencija, odigrali su odlično u grupi i osvojili prvo mesto ispred Kluža, Slavije iz Praga i Balkanija. Na taj način direktno su se plasirali u osminu finala ovog takmičenja i čekaju svog rivala na proleće. Dobar rezultat u Evropi platili su slabim učinkom na domaćem planu. Posle 14 utakmica nalaze se na 17. mestu, dakle u zoni ispadanja i trebaće im mnogo boljih izdanja da bi pobegli iz opasne zone. Kasimpaša je nešto uspešnija, nalazi se na 13. mestu sa 15 bodova, četiri više od svog rivala iz Sive. Ovo je prvi ovogodišnji duel ova dva tima, a zanimljivo je da su oba prošlosezonska dobile ekipe koje su bile gost. Pa je tako Sivaspor slavila u Istanbulu, a Kasimpaša na stadionu Sive. Oba ta meča bila su efikasna, pa očekujemo da bude i ovaj. Ako ništa drugo da vidimo bar po gol na obe strane. Za GG se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.68.

Future – El Geiš – 1x,0-2 @ 1.88 u MaxBet

U gradskom derbiju Kaira, jednom od mnogih, ekipa Future dočekuje El Geiš. Domaćin je odlično započeo sezonu, posle osam odigranih kola još nisu doživeli poraz, a pored pet pobeda imaju i tri remija. Sa 18 bodova su trenutno treći na tabeli, iza dve najbolje egipatske ekipe Zamaleka i Al Ahlija. Sigurno je da bi svi u timu Future bili prezadovoljni da završe prvenstvo na ovoj poziciji. Ono što posebno upšada u oči je to da ovaj tim ima fantastičnu odbranu i da je u osam utakmica primio samo dva gola, na svakom četvrtom meču po jedan. Ipak, ni efikasnost im nije zavidna, dali su samo 8 golova sa kojima su osvojili 18 bodova. Sjajno. El Gaiš je na 9. mestu, radi se o timu koji je prosečne snage i kome ne preti borba za opstanak, ali ne mogu da računaju ni na neki bolji plasman. U prethodnoj sezoni ova dva tima završili su prvenstvo sa istim brojem bodova, osvojili su po 56, a El Gaiš je bio bolje plasiran zbog boljeg međusobnog učinka. Tada je El Gaiš dobio oba duela sa po 1:0, a to su i jedini međusobni okršaji ova dva tima u istoriji. Treći bi trebalo da dobije Future, ali uz jedinicu dodajemo i jedan x, uz sigurno malo golova. Za kombinaciju 1x,0-2 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.88.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 6.32.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (subota, 24.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.