Tiket dana (ponedeljak, 26.12.2022)

Tiket dana

Odavno nismo imali ovako bogatu ponudu kao danas, još od prekida liga zbog Mundijala. Na scenu se, od elitnih takmičenja, prvivraćaju Englezi, a na programu je čuveni ” Boxing day”. Predložene kvote su podložne promenama.

Kortrajk – Genk – 2 @ 1.47 u CircusBet

Gosti su dominirali u belgijskoj Župiler ligi u prvom delu sezone i stekli su ogromnu prednost u odnosu na najveće rivale. Drugoplasirani Rojal Union zaostaje deset bodova za genkom posle 17 utakmica, a aktuelni šampion Klub Briž ima čak 13 manje. Ipak, to ne garantuje Genku titulu [ampiona, koju sigurno da ele. Prošle sezone je Rojal Union ima sličnu prednost, ali je sve prokockao u plej-ofu i pehar je ostao u vitrinama Klub Briža. što je dovoljno upozorenje za Genk pred gostovanje Kortrajku. Domaći tim je polovinu regularng dela prvenstva okončao sa 12 osvojenih bodova i tek na 17. mestu. Njima već od ovog meča kreće bitka za očuvanje statusa prvoligaša. Pred ovo kolo Belgijanci su igrali utakmice kupa, Kortrajk je slavio protiv Levena u gostima, dok je Genk tek u produžecima srušio otpor Anderlehta. Ovde bi dvojka morala da dođe, a za nju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.47.

Midlzboro – Vigan – 1 @ 1.66 u CircusBet

Tim iz Londona bio je u fantastičnoj formi sve do prošle subote. M'Boro je imao četiri pobede i jedan remi u nizu i počeo da hvata priključak sa vodećim timova u Čempionšipu. U prošlom kolu su gostovali u Barnliju gde su igrali protiv lidera na tabeli. Dobro su počeli, poveli su na Turf Muru, ali su ”Klaretsi” u nastavku postigli tri gola i došli do novog trijumfa. Midlzboro jeste tek na 14. mestu, ali je sa 30 bodova udaljen samo četiri boda od prvog tima u zoni plej-ofa. Realno, jurnjava za prvim ili drugim mestom trenutno nije baš izgledna, pa će se u ovom momentu više posvetiti pokušaju da se izbore za doigravanje. Vigan Atletik ima druge brige. Ovaj tim je u zoni ispadanja posle prvog dela sezone i samo im Hadersfild gleda u leđa. Vigan je prošle subote poražen od Šefild junajteda na svom terenu i to ga je spustilo na 23. poziciju. U prvom delu sezone M'Boro je slavio u Viganu sa 4:1, a očekujemo da pobedi i na svom Riversajdu. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.66.

Komo – Ćitadela – 1 @ 2.37 u CircusBet

Oba tima nalaze se u nezavidnoj situaciji, Komo na 16. a Ćitadela na 18. mestu. Osvojili su isti broj bodova posle 18. kola, a jedino što ih razlikuje je trenutna forma. Tim ig grada na čuvenom jezeru je u mnogo boljoj formi, Komo je u prethodnih sedam kola izgubio samo jednom, bilo je to u duelu sa Ređinom na svom terenu, ali su to nadoknadili već u narednom kolu trijumfom nad Ternanom u gostima. Problem je što je Komo u ovom intervalu igrao čak četiri puta nerešeno, i to u nizu, ali su u tim utakmicama stekli samopouzdanje i veru u sopstvene mogućnosti. Ne sumnjamo da će Komo brzo krenuti ka sredini tabele, a u tome bi ima mnogo pomogla pobeda nad Ćitadelom. Gosti su u zoni ispadanja, vezali su tri poraza, a da sve bude još gore nisu dali ni gol za 270 minuta. Gubili su od Barija i Sidtirola na svom terenu i od Beneventa na strani. Smatramo da će Komo slaviti pobedu, a koeficijent u kladionici CircusBet za jedinicu na ovom meču iznosi 2.37.

Makabi Netanja – Makabi Haifa – 2 @ 1.52 u CircusBet

Pred odlazak na pauzu Makabi iz Netanje je imao tri pobede u četiri kola ali je na stratu drugog dela sezone primio šest golova u Jerusalimu od Beitara. Bilo je 6:3 za domaćina i ovaj tim je i dalje van prvih šest na tabeli izraelskog šampionata, a samim tim i van zone plej-ofa. U poslednjem meču 15. kola igraju sa aktuelnim šampionom, imenjakom iz Haife. Za goste su ovi dani odmira bili burni. Mnogi su se klubovi interesovali za njihove fudbalere posle sjajnog nastupa u Ligi šampiona i posebno one pobede nad Juventusom u Haifi. Makabi iz haife je lider prvenstva, ali mu je za petama imenjak iz Tel Aviva i Hapoel Ber Ševa. Ove tri ekipe su se izdvojile po kvalitetu i nema sumnje da u ovom trouglu treba tražiti novog šampiona Izraela. Na gostovanju u Netanji predviđamo pobedu tima iz Haife, a za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.52.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici CircusBet iznosi 8.79.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (ponedeljak, 26.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.