Tiket dana (utorak, 27.12.2022)

Tiket dana

Pred nama je sasvim solidna ponuda narednih dana uzimajući u obzir činjenicu koje je doba godine. Ovako izgleda naš tiket za utorak. Predložene kvote bile su važeće u trenutku pisanja teksta.

Barnli – Birmingem – 1,2+ @ 2.15 u MaxBet

Lider engleskog Čempionšipa bio je u seriji odličnih rezultata pred odlazak na pauzu. Sa pobedama su nastavili i posle Mundijala, u prošlom kolu su slavili u derbiju protiv Midlzboroa na svom Turf Muru sa 3:1 i pored činjenice da su gosti prvi došli do prednosti. U prethodnih osam kola Barnli je pobedio sedam puta a samo jednom samo izgubio. Međutim, pobedom nad Koventijem u ponedeljak Šefild junajted se bodovno izjednačio sa ”Klaretsima” na vrhu tabele i sada obe ekipe imaju po 47 bodova. To mnogo ne brine doskorašnjeg prvoligaša pošto će u Premojer ligu na kraju sezone dve prvoplasirane ekipe. Njima je mnogo važnije da drže distancu u odnosu na timove koje su plasirani od trećeg mesta. Sada je to Blekburn koji ima osam bdova manje i jednu utakmicu više odigranu. U Barnli dolazi Birmingem, tim koji je pred ovaj meč na 13. mestu sa 32 boda, a u prošlu subotu je prekinuo niz od tri meča bez pobede tako što je slavio u duelu sa Redingom sa 3:2. U prvom delu sezone meč u Birmingemu je okončan bez pobednika, bilo je 1:1, ali sada bodovi ostaju na Turf Muru. Uz jedinicu verujemo i u bar dva gola domaćina. Za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.15.

Vesterlo – Antverp – 2 @ 2.25 u MaxBet

Ekipa iz Antverpena je sezonu započela na neverovatan način sa devet uzastopnih pobeda. Međutim, nije bilo realno da tako i nastave, pa su u narednih osam kola slavili samo dva puta, uz čak četiri poraza. Sve se to odrazilo na položaj na tabeli pa je Antverp sa liderske pozicije skliznuo do trećeg mesta, na kome će ostati i posle ovog meča, ma kako se on završio. Naime, Klub Briž nije pobedio Leven, pa neće moći da prestigne Antverp, dok je Rojal Union upisao tri boda i pobegao na četiri boda prednosti u odnosu na ekipu Antverpa. Zanimljivo je da je lider Genk poraže u Kortrajku, tek drugi put u sezoni, pa nas očekuje zanimljiv nastavak Župiler lige. Domaćin ovog meča, ekipa Vesterloa, na odmor je otišao posle sjajne pobede nad Ostendeom od 6:0, ali je u tri pripremen utakmice doživeo isto toliko poraza. Antverp je već odirao jedan zvaničan meč posle pauze, u Kupu Belgije su ubedljivo porazili Standard iz Liježa i potvrdili da se vraćaju u odličnu formu. Prepostavljamo da bi Vesterlo bio zadovoljan i bodom iz ovog meča, oni su sasvim solidni ove sezone, ali očekujemo da bodovi odu u Antverpen. Za dvojku se dobija kvota 2.25 u kladionici MaxBet.

Fenerbahče – Hatajspor – 1,3+ @ 1.73 u MaxBet

Fener je doživeo neugodan poraz od Trabzona u prvom prvenstvenom meču posle pauze u šampionatu i tako prepustio prvo mesto na tabeli najvećem rivalu Galatasaraju. Odavno se nije dogodilo da ova dva turska velikana budu zajedno na vrhu tabele s obzirom da su prethodnih sezona između njih, ili na vrhu, obitavali Bašakšehir, Bešiktaš ili Trabzon. Fener je igrao odlično jesenas, u Evropi se nisu probili u Ligu šampiona, već su morali u Ligu Evrope u kojoj su osvojili prvo mesto u grupi i direktno se plasirali u osminu finala. Ipak, njima je najvažnije da vrate titulu prvaka Turske u svoje vitrine i sve je podređeno tom cilju. Protiv Hatajspora imaju imperativ pobede, gosti pre dve sezone ušli u elitu i sasvim su se dobro snašli. Ove sezone Hataj je u donjem delu tabele, ovaj meč čekaju sa 15 osvojenih bodova i samo jednom pobedom u prethodna četiri kola. Oni su u prvom meču posle pauze igrali protiv Giresunspora na svom terenu i remizirali 1:1. Kao gost Hataj jeveć dva puta pobedio, ali je dao samo 4 gola na sedam utakmica. Očekujemo pobedu Fenera, a i golova bi trebalo da bude dosta. Za 1,3+ koeficijent je 1.73 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 8.37.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (utorak, 27.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.