Tiket dana (sreda, 28.12.2022)

Tiket dana

Ponuda za sredu je sasvim zadovoljavajuća. Na terene se vraćaju Francuzi, nastavlja se Liga 1, a samo što nisu krenuli i Španci. Na Italijane ćemo čekati do 4. januara, a na Bundesligu još mesec dana otprilike. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Lids – Mančester Siti – x2,4+ @ 2.15 u Meridianbet

Ne zavaravamo se da će šampionu biti lako na Eland Roudu u poslednjoj utakmici prazničnog kola u Premijer ligi. Pred pauzu u šampionatu Lids je odigrao dve uzastopne utakmice koje su došle 7+. Prvo su slavili protiv Bornmuta sa 4:3, a onda na isti način izgubili od Totenhema na Vajt Hart Lejnu, mada su vodili sa 2:1 i 3:2. Džesi Marš je imao dosta problema u Lidsu jedno vreme, samo se čekao još jedan poraz da bi se Amerikancu uručio otkaz, ali su Jorkširci počeli da igraju mnogo bolje a i dopadljivije. Pred ovaj duel su na 15. mestu, daleko od sigurne zone, ali i sa dve utakmice manje od svih timova ispod njih. Siti je u situaciji da mora pobediti u Lidsu, njih bi skupo mogao da košta neočekivani poraz od Brentforda u prethodnom kolu, poslednjem pred Mundijal. Pred ovaj meč su na trećem emstu jer ih je prestigao i Njukasl pobedom u Lesteru. Arsenal je pobegao na osam bodova razlike i ne bi bilo dobro za Gvardiolin tim da se ta razlika ne smanji ponovo na pet. Lids igra utakmice sa mnogo golova, i sada ih očekujemo na Eland Roudu a što se tiče konačnog ishoda predlog je dupla šansa na goste. Za x2,4+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.15.

Atromitos – PAOK – x2,0-2 @ 1.99 u Meridianbet

Solunci se polako približavaju vodećem Panatinaikosu, ali je razlika i dalje velika, uzimajući u obzir koliko često bodove gube favoriti u grčkoj Super ligi. PAOK sada ima deset bodova manje od ”zelenih”, zahvaljujući remiju Atinjana u prošlom kolu i pobede PAOK-a na gostovanju kod Panetolikosa. Ipak, crno-beli još moraju da nadomeste mnoge izgubljene bodove u prvom delu sezone, pošto posle 14 kola imaju već dva poraza i čak 4 remija. Neće im biti lako da donesu ceo plen iz Atine sa gostovanja Atromitosu. Ovaj tim je jedan od boljih u ligi i trenutno zauzima 7. mesto na tabeli Super lige. Njihov cilj je da pokušaju da se ”uguraju” među prvih šest i tako posle regularnog dela prvenstva igraju u plej-ofu. U ovom trenutku je Aris na tom mestu, koji im četiri boda više. Atromitos je u nastavku sezone odigrao dva meča, prvo su izgubili u Kupu od Olimpijakosa, da bi u prvenstvu slavili na gostovanju na Kritu protiv OFI-a. U prvom delu sezone, u okviru 2. kola, PAOK je na Tumbi slavio sa 2:1 protiv Atromitosa. I sada je tim iz Soluna favorit i očekujemo da se vrati neporažen sa ovog gostovanja. Uz x2 predlog je i mali broj golova. Za kombinaciju x2,0-2 koeficijent je 1.99 u kladionici Meridianbet.

Karagumruk – Trabzon – 2 @ 2.00 u Meridianbet

Karagumruk je izgubio previše bodova na svom terenu da bi mogao da računa na bolji plasman od trenutnog. Sa 13 osvojenih bodova nalaze se na 17. mestu, dakle u zoni ispadanja, a na svom terenu već su 3 puta izgubili i dva puta remizirali, dok su uspeli da pobede samo Ankaraguču i Hatajspor. Šta onda mogu da očekuju u duelu sa aktuelnim pampionom iz Trabzona koji se pobedom nad Fenerbahleom u nedelju vratio u trku za titulu. Taj meč bio je veoma važan za Trabzon, da je Fener slavio na obali Crnog mora teško da bi šampion mogao da se uključi ravnopravno u trku sa istanbulskim velikanima. Možda je jesenas takmičenje u Ligi Evrope zaokupilo Trabzon, dugo ih nije bilo na evropskoj sceni u punom sjaju, ali se sada moraju posvetiti i domaćem prvenstvu, pogotovo ako planiraju da budu u igri za osvajanje trofeja. Sada je lider Galatasaraj, od Trabzona ima 4 boda više, što je u ovako izjednačenoj ligi veoma mala razlika. Protiv Fenera je Trabzon izgledao odlično i očekujemo da nešto slično ponovi u Istanbulu protiv Karagumruka koji je u prošlom kolu izgubio od Adane. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent koji iznosi 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 8.56.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (sreda, 28.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.