NIKAD LAKŠE, BRŽE I JEDNOSTAVNIJE: IPS Scan stigao u Meridian – ne gubi vreme, uplati depozit BRZINOM SVETLOSTI!

Novitet u Meridianu – isprobaj instant plaćanje za brzu i efikasnu zabavu

Sportska kladionica Meridian ne prestaje da iznenađuje!

Gotovo iz dana u dan stižu noviteti iz Meridiana, a ono po čemu je ova kladionica prepoznatljiva jeste i veliki broj načina uplate.

Osim što gotova svaka uplata podrazumeva i određeni bonus za kladjenje, Meridian svojim korisnicima daje mogućnost da depozit uplate putem raznih platnih institucija, kao što su: Payspot, Tenfore, Transaks, Eki transfers, zatim Paralela trafike, Impel trafike, kao i u pojedinim menjačnicama.

Međutim, ni to nije sve!

Sada dobijate nešto potpuno novo i osvežavajuće za sve one koji ne žele da čekaju! U Meridian je stigao IPS Scan, što znači da je od danas i zvanično moguće INSTANT PLAĆANJE!

Nema čekanja, nema gubljenja draocenog vremena – sve je na samo nekoliko klikova od vas!

Kako funkcioniše INSTANT PLAĆANJE?

Meridian je pokrenuo dva načina instant plaćanja, za one koji vole sve da obave “s nogu” – tu je mobilna verzija, dok oni koji uživaju u toplini svog doma to mogu obaviti i putem dekstop uređaja.

Dakle, ukoliko uplatu želite da izvršite recimo prilikom svog računara – nakon unosa iznosa pojaviće se QR kod i sve što je potrebno jeste da ga skenirate aplikacijom svoje banke i izvršite plaćanje tako što ukucate PIN kod.

Zvuči lako i jednostavno, a tako i jeste – ne gubite vreme!

Ako vam se dodatno žuri, verujemo da nigde ne “mrdate” bez mobilnog uređaja, a na njemu su vam dostupni meridianbet.rs sajt i aplikacija, pa evo šta treba da uradite da biste izvršili instant plaćanje:

Nakon unosa iznosa – redirektovani ste na stranicu na kojoj je potrebno da izaberete svoju banku, a nakon toga otvara se aplikacija vaše banke, pa je na vama samo da izvršite plaćanje. U slučaju da možda nemate aplikaciju – ne brinite, odmah nakon klika dobićete i pojašnjenje kako da je instalirate.

Dakle, nikad brže i jednostavnije niste mogli da uplatite depozit! A, šta nakon toga?

Ostanite na istom mestu, jer vam Meridian donosi najbolju ponudu za kladjenje – uverite se i sami!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.