Tiket dana (subota, 31.12.2022)

Tiket dana

Čak i poslednjeg dana u 2022. godini ponuda je sasvim zadovoljavajuća. To mođemo zahvaliti Englezima i Špancima koji igraju utakmice redovnog kola. Predložene kvote su važile u trenutku pisanja teksta.

Njukasl – Lids – GG3+ @ 2.15 u Meridianbet

”Svrake” igraju fantastično ove sezone i nije čudo što drže treće mesto na tabeli, odmah iza Arsenala i Sitija. Trenutno su u seriji od šest uzastopnih pobeda, a ako računamo i EFL kup, to je već niz od osam trijumfa. Edi Hau radi odličan posao i sada se vidi koliko je bila dobra odluka rukovodstva da njemu poveri ekipu a ne nekom stranom treneru koji bi koštao milione. Samo je jednom Njukasl izgubio ove sezone, bilo je to na Enfildu protiv Liverpula i to u sudijskoj nadoknadi. U ponedeljak su ”Svrake” protutnjale kroz Lester i pobedile domaći tim sa 3:0. Sve je bilo rešeno već u prvih 45 minuta. Sada na sever zemlje dolazi Lids. Jorkširci su igrali u sredu, rival im je bio aktuelni šampiona Mančester Siti i Lids se držao dobro sve do sudijske nadoknade u prvom poluvremenu, kada im se mreža prvi put zatresla. Lids je na samo dva boda od zone ispadanja i svaki meč mu je izuzetno važan, pa i ovaj na Sent Džejms parku. Ove sezone Lids je pobedio samo jednom na strani, ali su to učinili protiv Liverpula, dok su jedan bod doneli sa gostovanja u Sautemptonu. Na ostalih pet utakmica su izgubili. Ipak, umeju da zaprete, Totenhemu su dali čak tri gola, pa verujemo da će zatresti, makar jednom, i mrežu Njukalsa. Naš predloge je igra GG3+ za koji je koeficijent 2.15 u kladionici Meridianbet.

Sosijedad – Osasuna – 1x,0-2 @ 1.96 u Meridianbet

Jedna od najzanimljivijih utakmica prvog kola nastavka sezone u španskoj La Ligi igra se u San Sebastijanu. Domaći Real Sosijedad dočekuje Osasunu. Tim iz pamplone već dve godine igra odlično i na pauzu je otišla kao sedmoplasirana ekipa sa 23 boda, samo jednim manje od Atletiko Madrida na 4. mestu. Sosijedad je pauzu proveoo na trećem mestu sa 26 bodova, dosta daleko od vodećeg dvojca Barse i Reala. Za titulu će se voditi trka udvoje, dok će se ostale ekipe iz vrha, a tu računamo i Sosijedad i Osasunu, boriti za Ligu šampiona, ili neki drugi evropski kup. Baskijci nisu pobedili na prethodna dve utakmice na svojoj Anoeti. Valensija je odnela bod a Betis sva tri, pa im je trijumf nad Osasunom imperativ. Gosti su slavili dva puta na strani, prvo u Almeriji a onda i u Vigu protiv Selte. Prethodna tri međusobna duela imeđu ova dva tima dobio je Sosijedad, a Osasuna pritom nije dala ni gol. I sada je ekipa iz San Sebastijana bliža uspehu, ali uz jedinicu dodajemo i x kao osiguranje. Golova će tradicionalno biti malo. Za 1x,0-2 kvota je 1.96 u kladionici Meridianbet.

Kirjat Šmona – Makabi Tel Aviv – 2,2+ @ 1.62 u Meridianbet

Drugoplasirani tim izraelskog šampionata gostuje kod najslabije ekipe u eliti. Makabi iz Tel Aviva izgubio je primat u Izraelu, aktuelni i šampion je imenjak iz Haife, tim koji se predstavio u lepom svetlu i u Ligi šampiona. Sada je Makabi iz Haife lider, ima 4 boda više od Makabija iz Tel Aviva nakon 15 odigranih kola. Ipak, tim iz Tel Aviva je u naletu, ima četiri uzastopne pobede u prvenstvu i to bez primljenog gola. Tome su pridodali i dve pobede u kupovima, a ako računamo i dva prijateljska meča sa turskim timovima, pobedonosni niz je ravno desert utakmica. Glavni zadatak je povratak titule u Tel Aviv, ali znajući kvalitet ekipe iz Haife, koja je pobedila i jedan Juvantus, to neće biti lako. Kirjat Šmona je na poslednjem mestu na tabeli, u 15 utakmica zabeležili su samo jednu pobedu, ali su sakupili 11 bodova zahvaljujući tome što su čak 8 puta igrali nerešeno. U prvom delu sezone, u utakmici koja je u Tel Avivu igrana početkom septembra Makabi je slavio sa 3:1. Verujemo da će pobediti i u Šmoni, a uz dvojku dodajemo i dva gola na gosta. Za 2,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.62.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 6.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.