Tiket dana (nedelja, 01.01.2023)

Tiket dana

Odmah da svima poželimo sve najbolje u Novoj godini i mnogo uspeha na svim poljima, pa i u klađenju. Ovako izgleda prvi predloženi tiket u 2023. godini. Kvote su važile u vreme njegovog sastavljanja.

Notingem Forest – Čelsi – 2 @ 1.70 u CircusBet

”Plavci” su ostavili iza sebe krizu koju su imali pre Mundijala i u prvom meču posle pauze lako izašli na kraj sa Bornmutom na svom Stamford Bridžu. Ipak, zaostatak za vodećima je veliki i sumnjamo da će Čelsi moći da se uključi u bitku sa Sitijem i Arsenalom. Verovatno je to jasno i treneru Gremu Poteru i njegov prvi zadatak je da ekipu odvede ponovo u Ligu šampiona. Pre ovog kola Čelsi je bio tek na 8. mestu ali ga od Totenhema, koji je bio četvrti, delilo samo šest bodova, uz jedan meč manje. U prvoj utakmici u 2023. godini Čelsi gostuje u Notingemu gde nije igrao prvenstveni meč u ovom veku. Istina, ”Šumari” i ”Plavci” su se sastajali u kupovima, ali je Notingem bio daleko od Premijer lige. Ako ”Šumari” ne poprave formu moguće je da se odmah vrate u Čempionšip, pogotovo ako budu ponavljali izdanja kao ono sa Old Traforda pre šest dana. Nikako da Forest napusti zonu ispadanja, sada je iza njih samo Sautempton i bez obzira na ime rivala moraju ići na pobedu u svakom meču. Ne verujemo da mogu nešto protiv jakog Čelsija i predložićemo dvojku iako je Notingem na svom Siti Graundu već pobedio jedan Liverpul. Za dvojku se dobija koeficijent 1.70 u kladionici CircusBet.

Makabi Haifa – Hapoel Ber Ševa – 1 @ 1.64 u CircusBet

Derbi meč ovog kola izraelske lige igra se u Haifi gde aktuleni šampion i lider na tabeli, ekipa Makabija, dočekuje odlični Hapoel Ber Ševu. Domaćin je imao baš napornu jesen, verovatno i najuspešniju u istoriji iako nisu uspeli da prođu grupu u Ligi šampiona, ostvarili su neke rezultate o kojima će se pričati generacijama. U kvalifikacijama su uspeli da izbace Olimpijakos, Apolon i Crvenu zvezdu, a u grupi su pobedili i Juventus na svom terenu. Sada imaju solidan koeficijent u Evropi i jako im je važno da ponovo osvoje titulu i uživaju u tim benefitima narednog leta tokom novih kvalifikacija. Njihov gost, takođe nekadašnji šampion, Hapoel Ber Ševa, nalazi se na trećem mestu posle 15 odigranih kola, sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani Makabi iz Tel Aviva. Hapoel je vezao sedam pobeda u ligi, ali je u kupovima imao neke kikseve. Ipak, ovo takmilenje je najbitnije, pa se i oni nadaju novoj evrpskoj odiseji, barem onakvoj kakva je bila ove jeseni. Oni su igrali u grupi Lige konferencija, na kraju su bili treći iza Viljareala i Leha, te nisu izborili proleće u Evropi. U prvom delu sezone Makabi iz Haife je slavio na gostovanju u Ber Ševi sa 2:1 i očekujemo da i sada slave pobedu. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija kvoza 1.64.

Lion – Klermon – 1/1 @ 1.96 u CircusBet

”Lavovi” su odigrali odličan meč na gostovanju u Brestu, u prvoj utakmici po nastavku sezone u francuskoj Ligi 1, i slavili sa 4:2. Ipak, Lion je još daleko od vrha tabele, previše je bodova tim sa Žerlana izgubio u prvih 15 kola, pa mu sada predstoji potera za ekipama koje su ispred njih i koje su na pristojnoj udaljenosti. Od borbe za Ligu šampiona teško da će biti nešto, ali se Lion svakako može vratiti u Evropu. Njihov rival, ekipa Klermona, poražena je na svom terenu od Lila, a tim neuspehom stigli su do šeste uzastopne utakmice bez pobede u prvenstvu. U tom intervalu su ostvarili po tri poraza i remija i pred ovo kolo bili su na 10. mestu. To i nije toliko zabrinjavajuće za tim kome je jedina ambicija da ostanu u eliti i njihovi navijači mogu sasvim da budu zadovoljni učinkom u prvom delu jesenje sezone kada su u prvih deset kola imači čak pet pobeda. U prošloj sezoni ove dve ekipe su odigrale fantastičan meč u Lionu koji je završen rezultatom 3:3, dok su ”Lavovi” pobedili u Klermonu sa 2:1. Deluje nam da je Lion spremnije dočekao nastavak prvenstva i da će pobediti i u drugom uzastopnom meču, prvom u 2023. godini. Naš predlog je prelaz 1/1 sa kvotom 1.96 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici CircusBet iznosi 5.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.