CRVENO-BELE ČEKA „PAKLENI“ JANUAR: Kakve su šanse Crvene zvezde Meridianbet u Evroligi?

Crvena zvezda Meridianbet ovog meseca ima pakleni raspored u Evroligi, a kakve su šanse izabranika Duška Ivanovića?

Preporodio je Duško Ivanović košarkaške Crvene zvezde Meridianbet do te mere da se poraz protiv Barselone i to nakon produžetka u očima javnosti smatra čak i kiksem.

Da li su očekivanja već sada prevelika ili ne – ostavićemo vama da procenite, ali ono u šta smo sigurni jeste da ovaj tim Crvene zvezde Meridianbet zaista može mnogo.

U ABA ligi koračaju sigurnim korakom, a u Evroligi im predstoji niz izuzetno teških i zahtevnih utakmica, najpre crveno-beli gostuju Valensiji, zatim će ugostiti Real Madrid, a samo dva dana kasnije u Beograd stiže i Monako.

Jasno je svima – pakleni period je pred izabranicima Duška Ivanovića. Ipak, kao što smo rekli – dolaskom iskusnog stručnjaka očekivanja su se povećala, a s obzirom na sjajne partije poslednjih meseci – i šanse za dobar plasman u Evroligi su sve veće.

U to ime, sportska kladionica Meridian donosi sjajan specijal za Evroligu i daje vam priliku da prognozirate koliko daleko će stići Crvena zvezda Meridianbet.

Kvota da tim sa Malog Kalemegdana stiže do TOP 8 je 3.00, a ako verujete da ćete crveno-bele fideti i na fajnal-foru – iskoristite kvotu 10.

Naravno, možete otići i korak dalje i podržati Crvenu zvezdu Meridianbet jednim pravim NAVIJAČKIM TIKETOM i iskoristiti kvotu 50 na osvajanje Evrolige!

Bio bi to neviđeni uspeh crveno-belih, a do njega bi mogao da ih predvodi trio Vildosa-Nedović-Kampaco. Istina, bivšeg NBA igrača još uvek nismo videli u Evroligi, ali ko zna – možda priliku dobije već protiv Valensije. Dok navijači iščekuju njegov izlazak na parket, Nedović i Vildosa se već nalaze među kandidatima za laskavo priznanje MVP regularnog dela sezone.

Naime, kvota na Vildosu je 40, dok je kvota na Nedovića 170. Pa, okušajte svoju sreću i ispitajte mogućnosti ovog sjajnog tandema!

*Napomena: kvote su podložne promenama.

BONUS DOBRODOŠLICE U MERIDIANU: Ukoliko još uvek niste postali član Meridian družine, pravo je vreme da to uradite, jer najbolja kladionica u regionu svakog novog korisnika časti sa 2.000 RSD BONUSA i 200 POKLON SPINOVA! I sve to – bez uslova!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.