Tiket dana (ponedeljak, 02.01.2023)

Tiket dana

Drugog dana u 2023. godini ponuda se može okarakterisati kao odlična, a uz to je i dosta raznovrsna, nema samo Engleza kao ranijih godina. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Brentfod – Liverpul – GG3+ @ 1.95 u MaxBet

I Brentford i Liverpul mogu biti prezadovoljni rezultatima u dva kola odigrana tokom praznika, posle nastavka sezone. Istina, ”Pčelice” nemaju maksimalan učinak, ali su lako mogle da ga imaju. Ispustili su dva gola razlike protiv Totenhema, pa su morali da se zadovolje bodom. Međutim, u narednom kolu, u utakmici odigranoj u petak, pobedili su Vest Hem u malom gradskom derbiju, i sada su na 10. mestu sa 23 osvojena boda. Brentford retko gubi, poražen je samo 4 puta, ali imaju čak osam remija. Liverpul je lako pobedio na Vila parku protiv Aston Vile, ali je zato mnogo više problema imao sa Lesterom na svom Enfildu. Tim koji vodi njihov bivši trener Brendon Rodžers, vodio je ranim golom, a ”Redsi” su preokrenuli” mada nisu dali nijedan gol, oba puta svoju mrežu zatresao je Belgijanac Vut Faes. On je tako postao tek četvrti fudbaler koji je u Premijer ligi dao dva autogola na istom meču. Na Komjunitiju očekujte golove, i to na obe strane. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 1.95 u kladionici MaxBet.

Lil – Rems – 1,0-3 @ 2.45 u MaxBet

”Buldozi” su u prvoj utakmici posle povratka prvenstvenim obavezama slavili na gostovanju u Klermonu. Slavili su sa 2:0, što im je bio drugi uzastopni meč bez primljenog gola. Treba reći da je Lil igrao nekoliko prijateljskim utakmica tokom pauze i ostvario odlične rezultate, što pokazuje da su ozbiljno krenuli u drugom delu sezone. Naravno, ponoviti podvig i osvojiti titulu biće nemoguće, ali navijači sigurno pamte tu sreću od pre dve godine. Na sever dolazi ekipa Remsa, ekipa koja tradicionalno igra čvrsto. Rems je osvojio 17 bodova u 15 utakmica, a podjednak broj bodova osvajanju na svom terenu kao i na strani. U gostima imaju samo jednu pobedu ali ni u Remsu nemaju mnogo više, samo dve. Prethodna tri meča u kojima su se susretale ove dve ekipe završavane su identičnim rezultatom, bilo je 2:1 za tim koji je domaćin. Ne bi nas ni sada iznenadio sličan rezultat, a uz jedinicu dodajemo mali broj golova. Za 1,0-3 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.45.

Paralimni – Omonija – 2 @ 1.68 u MaxBet

Omonija je zakasnila da se uključi u borbu za titulu, vodeći triling, koji čine APOEL, Pafos i AEK, ima već 12 bodova više. Istina, igraće se i plej-of, pa će još mnogo bodova biti u opticaju. Omonija je u prethodna četiri kola upisala tri pobede i jedan poraz i to na gostovanju AEK-u Larnaki. Odlazak u Paralimni je prilika da se donesu sva tri boda i tako se učvrste na mestu koje vodi u plej-of. Domaćin je u prošlom kolu prekinuo crni niz od četiri uzastopna poraza i šest mečeva bez pobede. Slavili su na gostovanju kod Dokse i to rezultatom 3:0. Zanimljivo je da su na šest prethodnih mečeva ukupno dali jedan gol, a samo protiv Dokse tri. Ne verujemo da se Paralimni pretvorio u napadačku mašinu, ovaj tim samo želi da ostane u eliti i bio bi prezadovoljan i jednim bodom u duelu sa Omonijom. U prvom delu sezone Omonija je u Nokoziji slavila sa 4:0, a Paralimni im nije dao gol na pet prethodnih utakmica. Za dvojku, koja je naš predlog, u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 1.68.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 8.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.