Tiket dana (utorak, 03.01.2023)

Tiket dana

Nova godina je krenula baš jako, ponuda je odlična, kada znamo koje je početak januara, pa se tako i danas igra u nekoliko liga. Kvote iz tiketa su podložne promenama.

Lester – Fulam – 3+ @ 1.73 u CircusBet

Za Lester je pauza bila kobna, pa po rezultatima u nastavku sezone. Ipak treba reći da su ”Lisice” imale teške rivale, prvo Njukasl a onda Liverpul. Protiv ”Svraka” su razočarali, Njukasl je lako slavio na King Paueru, a protiv Liverpula im se desilo nešto što se ne dešava svaki dan. Dali su sva tri gola, a izgubili sa 2:1. Razlog je to što je njihov fudbaler Vut Faes postigao dva autogola. Tako je Belgijanac postao tek četvrti igrač koji je u Premijer ligi postigao dva autogola na istoj utakmici. Fulam može biti u potpunosti zadovoljan nastavkom sezone, prvo su pobedili Kristal Palas u gostima sa 3:0, a onda dosta teže poslednjeplasirani Sautempton na svom Krejven Kotidžu. ”Kolibari” su pred ovo kolo na visokom 7. mestu što ni veliki optiisti nisu mogli da pretpostave. Po nama, Lester je blagi favorit pred svojim navijačima, ali nikako ne bismo unapred otpisali Fulam koji je pao na Etihadu tek u sudijskoj nadoknadi. Zato se opredeljujuemo za golove, a njih bi trebalo da bude makar tri. Za 3+ koeficijent je 1.73 u kladionici CircusBet.

Antalija – Fenerbahče – 2,2+ @ 2.15 u CircusBet

Naučili smo već da u turskoj Super ligi nema unapred upisanih bodova. Ni velikani, poput Galatasaraja, Fenerbahčea, Bešiktaša ne mogu da odu na neko gostovanje sa očekivanjem da će se vratiti sa celim plenom. Ipak, odavno se nije dogodilo da dva najpopularnija kluba budu na vrhu tabele. Fener je na pauzu otišao kao prvi, ali je u prethodna dva kola došlo do rokade. Sada je Galata na vrhu i gradski rival vreba priliku da se vrati na čelo tabele. Zato Fener ne sme da razmišlja ni o čemu drugom osim o pobedu u Antaliji. Domaćin je bio u odličnoj formi pre odlaska na odmor, vezao je tri pobede u prvenstvu i dve u Kupu, ali je sada dva puta uzastopno poražen. Prvo su poklekli protiv Ankaragučua na svom terenu a onda i na gostovanju u Istanbulu protiv Bašakšehira. Oba puta bilo je 2:0 za rivale. Fener je izgubio derbi u Trabzonu ali je onda bio ubedljiv protiv Hatajspora. Dva puta je Fener slavio u poslednjih pet pokušaja u Antaliji dok je tri puta bilo nerešeno. Ove sezone istanbulski tim je bolji nego prethodnih i smatramo da bi trebalo da pobedi. Uz dvojku dodajemo i dva gola gostiju pošto se retko ešava da oni postignu samo gol u trijumfu. Za 2,2+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 2.15.

Doksa – AEL Limasol – 2 @ 2.05 u CircusBet

Za Doksu su stigli teški dani. Tim iz Nikozije je vezao tri uzastopna poraza u decembru i spustio se na 12. mesto na tabeli. Posebno je bolan onaj neuspeh iz prethodnog kola kada su na svom terenu sa 3:0 izgubili Paralimnija, tim koji je pre toga u šest utakmica dao ukupno jedan gol. Sada im je zadatak još teži, u goste im dolazi AEL iz Limasola, tim koji je već duže vreme u vrhu kiparskog fudbala i predstavljao je ovu zemlju u evropskim kupovima. AEL je trenutno na 8. mestu i bori se za plasman u plej-of. Zaostatak nije veliki za Omonijom i Apolonom ali moraju da nastave sa pobedama. AEL je osvojio sedam bodova u prethodna tri kola, a posebno upada u oči činjenica da im se mreža za 270 minuta nije nijednom zatresla. Dobru formu potvrdiće i u Nikoziji i očekujemo trijumf nad ekipom Dokse. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici CircusBet iznosi 7.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.