Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama je 17. kolo, poslednje u prvom delu takmičenja u Evroligi. Igra se pet takmica u četvrtak i evo našeg predloga za košarkaše. Kvote i granice mogu biti neznatno izmenjene.

Tomaš Satoranski (Barselona) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.90 u MaxBet

Češki plejmejker je odigrao doktorsku partiju u Beogradu i najzaslužniji je za pobedu Barselone, naravno, uz onaj neverovatan pogodak Mirotića. Satoranski nije poznat kao izraziti košgeter, pre svega je razigravač, odnosno sjajan asistent. U Beogradu je imao 10 asistencija ali i 19 poena, što mu je najbolji učinak ove sezone. Imao je još nekoliko efikasnih partija, ali više od 12 koševa nije ubacivao. Za duel protiv Virtusa ponuđena granica je na 8,5 poena na Satoranskog, a mi verujemo da će igrati dosta pošto je u derbiju ACB lige protiv Reala na parketu proveo samo 17 minuta. Za (+) poene kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Kasijus Vinston (Bajern) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.90 u MaxBet

Odlični šuter stigao je u Minhen sa oreolom najvećeg pojačanja. On je u većini mečeva i potvrdio zaj epitet ali moram reći da mu je defanzivni učinak jako slab. Radi se o sjajnom napadaču, u proseku ubacuje skoro 11 poena po meču u Evroligi. Ne provodi mnogo vremena na terenu, malo manje od 19 minuta, ali Trinkijeri je trener koji često menja postavu na parketu. Sada je Bajern bez nekoliko bitnih igrača, Lučića, Obsta, Gifija i Šiška, a radi se o košarkašima koji uzimaju solidan broj šuteva. Eto prilike da Vinston ispali još više trojki i dvojki ka košu Panatinaikosa i prebaci granicu od 11,5 poena koliko mu je predviđeno u kladionici MaxBet. Za (+) poene kvota je 1.90.

Derik Vilijams (Panatinaikos) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.90 u MaxBet

Dolaskom Dvejna Bejkona u drugi plan malo je pao Derik Vilijams. Ovaj krilni igrač bio je prva napadačka opcija u Panatinaikosu i najveći broj napada završavao je upravo on. Sada je Bejkon taj koji najviše ”troši”, ali najviše i daje, pa je trenutno prvi strelac Evrolige. Nije loš ni Vilijams, njegov prosek je 14,7 koševa, a ono što je najbitnije igra konstantno, retko ubacuje mali broj poena i njegov učinak je uglavnom od 10-15 koševa. Kao i svi, i Derik Vijijams je podbacio protiv Olimpijakosa. Pirejci su zgromili Pao i sada je na košarkašima ”zelenih” da se iskupe u Minhenu. Da bi pobedili i Vilijams mora da ima svoje veče, a u kladionici MaxBet granica za njegov učinak je na 13,5 koševa. Za (+) koševe kvota je 1.90.

Jam Madar (Partizan) – Poeni + (granica 6,5) @ 1.90 u MaxBet

Izraelski plejmejker imao je malu krizu ali nam se čini da je ona u utakmici sa Bajernom prevaziđena. Madar je Bavarcima ubacio 14 poena za nešto više od 20 minuta u igri. Treba reći da je odlično odigrao i drugi organizator igre Dante Egzum, a da je svoje minute imao i Avramović. Povratkom srpskog reprezentativca manju minutažu imaće Egzum i Madar, ali verujemo da je Izraelac stekao samopouzdanje u onim fantastičnim izdanjima u mečevima protiv Valensije, Zvezde i Budiućnosti kada je rešetao iz svih pozicija. Jaka je spoljna linija Monaka i moraće svi bekovi Partizana da daju pun doprinos, kako u odbrani tako i u napadu. Granica za poene za Jama Madara je na 6,5 i verujemo da će on uspeti da je prebaci. Za (+) poene kvota je u kladionici MaxBet 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 13.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.