Tiket dana (ponedeljak, 09.01.2023)

Tiket dana

Verona – Kremoneze 1 @ 2.11 u CircusBet

Pravi derbi začelja igra se u ”gradu ljubavi”. Sastaju se dve poslednjeplasirane ekipe u italijanskoj Seriji A i poraženi će biti u teškoj situaciji mada je još uvek prvi deo prvenstva. Za Veronu moramo da priznamo da smo iznenađeni zbog ovako lošeg plasmana. Oni su poslednji sa samo 6 bodova iz 16 utakmica i jednom ostvarenom pobedom. Međutim, u sredu su uzeli bod u Torinu gde su remizirali sa domaćim ”Bikovima” 1:1. Ništa uspešniji nije ni Kremoneze. Povratnik u elitu je osvojio samo bod više, a još uvek su bez pobede u elitnom rangu. Poslednju su ostvarili još pre više od dve decenije, kada su poslednji put bili u Seriji A. Oni su u sredu, u prvom kolu posle pauze, dočekali Juventus. Bili su na pragu osvajanja jednog boda i osmog remija u sezoni, ali je Arkadijuš Milik pogodio iz slobodnog udarca u 90. minutu meča. Biće ovo neverovatno važan meč, bodovi su neophodni obema ekipama i sigurni smo da će sve učiniti da dođu do njih. Naš predlog je pobeda Verone, a za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.11.

Alanijaspor – Trabzon – GG3+ @ 1.95 u CircusBet

Smatramo da se Trabzon oprostio od odbrane titule mada je odigrano tek 16. kola u ovoj sezoni. Ne toliko zbog zaostaka koji imaju za istanbulskim klubovima, Galatom, Fenerom i Bašakšehirom, već zbog više nego neubedljivih igara. Oni su, ruku na srce, pobedili Fenerbahče u prvoj utakmici nakon pauze u prvenstvu, ali i dalje na strani igraju vrlo slabo što su potvrdili i na gostovanju kod Kasimpaše u sredu kada su izgubili sa 4:1. Trabzon je jesenas igrao i u grupi Lige Evrope pošto nisu uspeli da se kvalifikuju za Ligu šampiona. Osvojili su treće mesto i kroz mesec dana igraće dvomeč sa ekipom Bazela za plasman u osminu finala Lige konferencija. Neće šampionu biti prijatno ni u Antaliji, čuvenom turkom letovalištu i gradu gde je klima odlična i u ove zimske dane. Domaćin je sasvim solidan ove sezone, a posebno dobro igraju na svom terenu. Alanija je ove sezone samo jednom poražena kao domaćin a to se dogodilo još krajem avgusta kada je sva tri boda odneo Istanbulspor. S druge strane Trabzon je dobio samo jedan meč na strani od poslednjih pet u ligi, a nisu slavili ni na jednom gostovanju u Ligi Evrope. Uglavnom, i jedni i drugi igraju efikasne mečeve i prvi predlog je igra na golove. Za GG3+ kvota iznosi 1.95 u kladionici CircusBet.

Hapoel Ber Ševa – Hapoel Tel Aviv – 1,2+ @ 1.80 u CircusBet

U izraelskom šampionatu sastaju se dva Hapoela. Favorit je onaj domaći, iz Ber Ševe, tim koji je trenutno na trećem mestu i koji ozbiljno ugrođava vodeći dvojac koji čine dva Makabija, šampiona iz Haife i velikan iz Tel Aviva. Hapoel Ber Ševa je jesenas igrao u grupnoj fazi Lige konferencija ali se nije izborio za evropsko proleće. Zauzeli su treće mesto i tako je njihova priča završena, bar za ovu sezonu. U prošlom kolu su poraženi od aktuelnog šampona u Haifi, bilo je 2:0 i dodatno su povećali zaostatak za liderom. Zato protiv imenjaka iz Tel Aviva nemaju izbora, moraju da pobede i sačekaju neki kiks dvojca ispred njih. Gosti su tek na 11. mestižu, imaju 16 bodova, samo četiri više od poslednjeplasiraog tima lige. Skoro je izvesno da će igrati u plej-autu, dok će domaćin ovog meča biti u gornjoj polovini i igraće plej-of. Tako je ovo njihov poslednji prvenstveni duel ove sezone, pošto su već igrali u Tel Aviv gde je Hapoel Ber Ševa slavio sa 3:2. Očekujemo pobedu iste ekipe i sada i to uz bar dva pogotka na meču. Za 1,2+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljek u kladionici CircusBet iznosi 7.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.