Tiket dana: Poeni igrača

Večeras se igraju preostale tri utakmice 18. kolo košarkaške Evrolige. Evo našeg predloga za učinak igrača. Kvote i granice bile su aktuelne u trenutku pisanja.

Retin Obašon (Asvel) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.90 u MaxBet

Belgijanac je veoma važan igrač za ekipu iz Vilebana. Naravno da nije najbolji strelac, poene ubacuju De Kolo i Metjus, ali Obašon u Evroligi provodi 23 minuta na parketu i za to vreme ubacuje 7,6 poena. Veoma je važan i u odbrani i zbog toga Parker ima veliko poverenje u njega. Zanimljivo je da nijednom nije prebacio 13 poena na nekoj utakmici u elitnom rangu, a takav učinak imao je čak četiri puta. Protiv Efesa je imao samo 5 poena, ali je protiv Albe postigao 12. Asvel je u problemu, vezali su tri poraza a u predgrađe Liona dolazi možda i najbolji tim, španska Barselona. Katalonci će više pažnje obratiti na De Koloa, pa je to šansa za Obašona. Predlažemo više poena na Obašona, granica je 7,5 u kladionici MaxBet, a koeficijent je 1.90.

Džoš Nibo (Makabi) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.90 u MaxBet

Makabi je tim koji se više oslanja na spoljnu liniju. Nije ni čudo kad u timu imate strelce kao što su Lorenco Braun, Vejd Boldvin, Darun Hilijard ili Bonzi Kolson. Daleko od toga da nisu jaki pod obručem, imaju trojicu odličnih centara, ali je van stroja zbog povrede Aleks Pojtres. Ostali su Nibo i Sorkin, a ovaj prvi je u nešto boljoj formi u poslednje vreme. Bivši igrač Žalgirisa ima neverovatne fizičke karakteristike, skočan je i snažan, ali nije baš opasan sa distance. U katastrofalnom porazu od Reala ubacio je 11 koševa i uhvatio 7 lopti, a sličan učinak imao je i protiv Efesa, 10 koševa i 8 skokova. Direktni rival u meču sa Partizanom biće mu Matijas Lesor, trenutno drugi košarkaš po indeksu uspešnosti u celoj Evroligi. Biće to sudar titana a očekujemo da obojica odigraju dobro. Granica za Niboa je 9,5 poena i mi verujemo da će biti dvocifren. Za + poene na Niboa kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Kevin Panter (Partizan) – Poeni + (granica 14,5) @ 1.90 u MaxBet

Ovo je pravi meč za Kevina Pantera. Hala u Tel Avivu biće prepuna, a to je ono što inspiriše sjajnog strelca. Jako je bitno kako će započeti meč. Ukoliko ubaci prvih nekoliko šuteva biće nezaustavljiv. Poznato je da ”Ponos Izraela” ne igra neku posebnu odbranu, pogotovo na spoljnim pozicijama i to je šansa za Partizanove šutere. Naravno, neće Panter sam moći da donese pobedu u Tel Avivu, kao nekad Kecman, ali očekujemo njegovu dobru partiju. Prosek mu je skoro 15 poena a u poslednje vreme odličan je bio protiv Efesa sa 18 i Monaka sa 19 ubačenih poene. Željko Obradović ima veliko poverenje u Pantera i čini nam se da bi on mogao da obeleži meč u Izraelu. Granica za poene na Pantera je 14,5 a za (+) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Džejms Veb (Valensija) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.90 u MaxBet

Ne piše se dobro Valensiji u narednom periodu. U španskom timu je prava bolnica i van stroja su, od ranije Hermanson, Himenez i Van Rosom, a od nedavno i Klaver, Rovero i Harper. Pitanje je kada će neko od njih na parketi treneru Mumbruu neće biti lako da sa smanjenim rosterom uradi nešto više. Valensija je odigrala katastrofalan meč protiv Zvezde, ali je i pore te činjenice imala šut za pobedu. Najviše je u tom meču podbacio najiskusniji, Bojan Dubljević, ali i odlični krilni košarkaš Džejms Veb. Sada će Veb imati više minuta u igri, to je izvesno i treba očekivati da protiv Efesa odigra bolje. Njegov prosek u Evroligi je 7,7 poena za nešto omanje od 20 minuta na parketu. Najbolje je odigrao protiv partizana u Beogradu i Panatinaikosa u Valensiji kada je ubacio po 18 poena. Verujemo da može postići dvocifren broj koševa u duelu sa aktuelnim prvakom Evrope. Za više od 9,5 poena kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 13.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.