TRI UTAKMICE KOJE NE SMETE PROPUSTITI: Sastavi savršen tiket uz NAJVEĆE KVOTE!

Fudbal se vraća na velika vrata, a Meridian donosi spektakularnu ponudu!

Vikend se bliži, a to znači da nas čeka novi fudbalski spektakl u režiji najboljih evropskih klubova i igrača.

Moramo priznati da nam je prethodnih nedelja nedostajao vrhunski fudbal, ali ovog vikenda čeka nas i Serija A, La Liga, Premijer liga, Liga 1… Dakle, fudbala ima na pretek!

I to kakvog! Spektakl počinje već večeras zanimljivim susretom između Fulama i Čelsija, a sasvim je jasno u koga će oči biti uprte. Fulam je (računajući u FA Kup) u seriji od četiri pobede, što im svakako daje razloga za optimizam protiv „poljuljanog“ Čelsija, koji ima dva vezana poraza, jedan remi i jednu pobedu od kada je sezona nastavljena.

Ono što je posebno zanimljivo jeste što se Fulam nalazi na sedmom mestu, a  „Plavci“ tek na desetom, međutim bukmejkeri smatraju da bi ekipa iz Londona morala da se konačno „podigne“ i vrati na pobednički kolosek.

Shodno tome, kvota na pobedu Čelsija je 2.20, dok je kvota na pobedu ekipe Aleksandra Mitrovića 3.35.

A, kad smo već kod Mitrovića… Ulazimo u vrlo uzbudljiv deo sezone i verujemo da nas čeka velika borba za bodove i pravi fudbalski spektakl, kao i u to da će Mitrović nastaviti da rešera, pa u to ime donosimo i kvotu 48.45 da će popularni Mitrogol biti najbolji strelac Premijer lige.

A, šta je to što nas još čeka ove nedelje?

U Premijer ligi će biti vrlo uzbudljivo, u petak nas čeka duel Aston Vile i Lidsa, a u subotu – pravi spektakl! I to mančesterski!

Teatar snova ugostiće Mančester siti i moramo priznati – u kakvoj god da su formi igrači ova dva tima, mančesterski derbi izazove veliku pažnju. Ono što domaće može da raduje jeste sjajna forma „Đavola“, nalaze se u seriji od četiri pobede, ali ne zaostaje mnogo ni Siti.

Slično je i na tabeli, „samo“ što su uloge obrnute, Siti je u prednosti, ali samo četiri boda, tako da možemo očekivati veliku borbu. Bukmejkeri procenjuju da je Siti ipak favorit, i to veliki – kvota na pobedu „Građana“ je 1.80, dok je kvota na trijumf Junajteda 4.20.

I za krja, izdvojićemo još jednu utakmicu koja bi mogla biti pravi spektakl, a to je susret Napolija i Juventusa. Italijanski derbi uvek izazove veliku pažnju, naročito sada kada se ekipe nalaze na prvoj, odnosno drugoj poziciji na tabeli.

Napoli je u meču protiv Sampdorije konačno izašao iz krize, dok je Juventus u seriji bez poraza, pa je jasno da nas čeka vrlo uzbudljiv meč. Shodno tome, bukmejkeri donose kvotu 2.00 na pobedu domaćina, dok je kvota na pobedu Juventusa 3.90.

A, uz kvote – ukoliko se kladite na meridianbet.rs čeka vas i sjajan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD + 200 SPINOVA!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i stiže BONUS BEZ USLOVA, a onda se prepustite

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.