Tiket dana (nedelja, 15.01.2023)

Tiket dana

Pred nama je dan sa nekoliko velikih derbija. Biće zanimljivo i na ostalim terenima i na nama je da pokušamo da sastavimo dobitni tiket. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Totenhem – Arsenal – GG3+ @ 1.95 u Mozzartbet

Nedelju će obeležiti derbi severnog Londona. Utakmica koja je uvek više od igre, čak i kada rivali, Arsenal i Totenhem, nisu uu vrhu tabele. Sada je ulog još veći, Arsenal je lider Premijer lige i mnogi ga vide na prestolu i na kraju sezone. To neće biti lako izvesti s obzirom da im je za petama aktuelni šampiona Mančester Siti. Povreda Gabrijela Žezusa na Mundijalu u Kataru poremetila je koncepciju trenera Mikela Artete i Španac sada treba da pronađe druga rešenja u špicu napada. Na nekim mečevima je to uspevalo, ali u prošlom kolu protiv Njukasla nisu uspeli da zatresu mrežu rivala. Totenhem igra od sjaja do očaja. Deklasirali su Palas na strani, ali su zato izgubili od Aston Vile na svom Vajt Hart Lejnu. ”Tobdžije” su pobedile u prvom ovosezonskom duelu, bilo je 3:1 na Etihadu, ali je zato prošle sezone na ovom stadionu Totenhem slavio sa 3:0. Uglavnom golova uvek ima, a biće ih i sada. Naš predlog je GG3+ za koji je koeficijent u kladionici Mozzartbet 1.95.

Atalanta – Salernitana – 1,2+ @ 1.57 u Mozzartbet

”Boginja iz provincije” ima za sada dosta turbulentnu sezonu, bilo je pobeda i poraza i posle 17 kola Atalanta je na deobi 5. mesta sa rimskim klubovima, Romom i laciom. Od borbe za Skudeto nema ništa, ali se malo ko tome i nadao. Prvi cilj Gasperinijevog tima je povratak u Ligu šampiona, u kojoj su sa dosta uspeha igrali prethodnih sezona. Međutim, kokurencija je žestoka, tome se nada barem sedam timova, a mesta je za samo četiri. U prošlom kolu Atalanta je preokrenula u Bolonji i slvila sa 2:1, čime je malo ispravila kiks iz Specije gde je bilo 2:2, kada su bod spašavali u poslednjim trenucima. U Bergamo dolazi Salernitana, tim koji je sigurno zadovoljan svojim učinkom i plasmanom na 14. mesto. Najbitnije je za ekipu iz Salerna da im se ne ponovi prethodna sezona kada su opstanak spašavali u poslednjem kolu. Od zone ispadanja su udaljeni 9 bodova, koliko imaju više od Sampdorije i Verone. Ipak, razloga za brigu ima, na pet prethodnih utakmica nisu slavili, a osvojili su samo dva boda. U Salernitani bi bili prezadovoljni da se ponovi rezulatat iz prošle sezone kada su ovde igrali 1:1. Ne verujemo u takav epilog i predlažemo pobedu domaćina uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ kvota je 1.57 u kladionici Mozzartbet.

Rojal Union – Antverp – T12+ @ 2.05 u Mozzartbet

Nema dileme da je aktuelni vicešampion belgije, ekipa Rojal Uniona, u najboljoj formi. Tim iz Brisela je bez poraza u Župiler ligi na poslednjih 11 utakmica, na kojima su uglavnom pobeđivali. Tu su se nadovezale i pobede u Kupu belgije, pa su u četvrtak deklasirali Gent na svom terenu za plasman u polufinale ovog takmičenja. Sent Žil je uspešan i u Evropi, debitovali su u Ligi Evrope i osvajanjem prvog mesta u grupi izborili direktan prolaz u osminu finala drugog po jačini evropskog takmičenja. Neće im biti lako protiv Antverpa koji ponovo igra kao na početku sezone. Podsetimo ekipa iz Antverpena je pobedila u prvih devet kola, ali je onda usledila kriza sa nekoliko neuspeha i sada su na 3. mestu sa deset bodova manje od lidera Genka. Između Genka i Antverpa smestio se Rojal Union, oni imaju sedam bodova manje od lidera i ne smeju dodatno da zaostanu. Po završetku regularnog dela prvenstva četiri najbolja tima igraće plej-of po dvostrukom bod sistemu i možda ćemo šampiona saznati tek tada. Antverp je slavio protiv Rojal Uniona u prvom delu sezone sa 4:2, a sada prednost dajemo timu iz Brisela i predlažemo igru domaćin daje dva gola. Za T12+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 6.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.