Tiket dana (ponedeljak, 16.01.2023)

Tiket dana

Vikend je obilovao uzbuđenjima, pa očekujemo nešto mirniji dan danas. Ponuda je sasvim zadovoljavajuća. Kvote su važile u trenutku sastavljanja tiketa.

Empoli – Sampdorija – 1 @ 2.27 u CircusBet

Domaćin je u znatno lagodnijoj situaciji od svog gosta. Empoli igra sasvim dobro, tvrd je orah za mnoge timove u Seriji A i posle 17 odigranih kola ima 19 bodova na kontu. To je za sad dovoljno da igraju mirno i bez pritiska, ali nikako ne smeju da pomisle da su završili posao oko opstanka, što im je primarni cilj. U dva prethodna kola, posle pauze u prvenstvu, su gostovali i osvojili po bod u Udinama i protiv Lacija u Rimu. I tu su pokazi da mogu biti podjednako opasni i u gostima. Na svom terenu su se mučili na početku, bili su betz pobede na prva četiri meča, ali su zato na naredna četiri pobedili tri puta. U goste im dolazi Sampdorija koja je u jako teškoj situciji, nalazi se u zoni ispadanja a prvi tim ispred njih ima sedam bodova više. Na ruku im je išao poraz Sasuola, pa bi eventualnim trijumfom u Empoliju došli na samo 4 boda od ekipe iz Ređo Emilije. Po nama je Empoli favorit i predviđamo njegovu pobedu. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.27.

Omonija – AEL Limasol – 1 @ 1.73 u CircusBet

Obe ekipe su u odličnoj formi ali nam se čini da su zakasnile kada je borba za titulu u pitanju. Možda je ovaj meč nešto važniji gostima koji se bore za plasman u plej-of, dok je domaćin gotovo siguran učesnik doigravanja za titulu. Omonija je pet od poslednjih pet prvenstvenih mečeva, dok je AEL bez poraza na poslednjih pet mečeva, slavio je tri puta i dva puta igrao nerešeno. Treba reći da je Omonija na svom terenu dobila osam od devet utakmica u ovom prvenstvu, a jedino je uspla da ih iznenadi ekipa Nea Salamine. S druge strane AEL ima tri pobede, tri remija i jedna poraz u gostima. U prvom delu sezone u Limasolu je AEL slavio minimalnim rezultatom, ali na terenu Omonije nije slavio skoro pet godina. Naš predlog je jedinica, a za nju u kladionici CircusBet koeficijent iznosi 1.73.

Albasete – Leganes – 1 @ 2.42 u CircusBet

U poslednjoj utakmici 23. kola španske Segunde Albasete dočekuje Leganes. Zanimljivo je da su ove ekipe sakupile isti broj bodova u prva 22 kola, po 33, i nalaze se na tabeli jedna do druge. Leganes ima za jedan gol bolju gol razliku i nalazi se na 8. mestu, dok je jedno ispod Albasete. Domaćin ovog meča nije izgubio na prethdne četiri utakmice u prvenstvu, imaju dva remija i dve pobede, dok je gost bez neuspeha već punih deset kola. Problem je što je Leganes u tom intervalu igrao pet puta nerešeno i pobedio pet puta, jer da su neki od tih remija pretvorili u trijumf, sada bi bio mnogo bliže vrhu tabele. Pobednik ovog duela preseliće se u zonu plej-ofa, dok su vodeći Eibar i Las Palmas još uvek daleko, a i pobedili su u ovom kolu. U jesenjem delu sezone Albasete je slavio na gostovanju kod Leganesa sa 2:1 i smatramo da može do duple pobede u ovoj sezoni protiv velikog rivala. Za jedinicu je koeficijent 2.42 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici CircusBet iznosi 9.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.