Tiket dana tenis (utorak,17.01.2023)

Drugog dana takmičenja na Australijen openu igraju se mečevi donje polovine žreba. Koeficijenti i granice su bile važeće u momentu sastavljanja tiketa.

Alehandro Davidovič Fokina – Aleksander Bublik – 1 @ 1.72 u CircusBet

Ovo je duel dvojice tenisera koji su blizu jedan drugog na ATP listi. Ipak, Španac je nekako upao među nosioce, dok je teniser iz Kazahstana ostao van igrača sa tom privilegijom. Ove sezone Fokina je igrao u Adelaidi, stigao do trećeg kola u kome je izgubio od zemljaka Bautiste-Aguta. Bublik je igrao na Junajted kupu gde se nije proslavio, izgubio je od Vavrinke i Hurkača, da bi na turniru u Oklendu već u prvom kolu bio poražen od Davida Gofana. Mada je ovo jedan od neizvesnijih duela, smatramo da je Fokina u boljoj formi i bi trebalo da izađe kao pobednik. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.72.

Nikolas Hari – Miomir Kecmanović – 2,UG- (granica 39,5) @ 2.30 u CircusBet

Vereme je da Kecmanović napravi iskorak na nekom grend slemu. Srpski teniser je na rankingu karijere, nalazi se na 27. mestu i po žrebu bi mogao da napravi zavidan rezultat. Igrao je na dva turnira u Adelaidi na početku januara, na prvom je stigao do drugog kola u kome ga j ubedljivo pobedio Danil Medvedev, dok je u drugom igrao u četvrtfinalu i ne možemo da se otmemo ustisku da je mogao i više. Pobedio ga je Tanasi Kokinakis. Njegov prvi rival u Melburnu biće Čileanac Nikolas Hari, teniser koji odavno nije zabeležio neki značajniji rezultat. Da bi ušao u glavni žreb morao je da odigra tri kruga kvalifikacija, s obzirom da je plasiran ispod 150. mesta. Srbin je veliki favorit i očekujemo da pobedi uz manje gemova od ponuđene granice. Ona je na 39,5 gemova, a za 2,UG- kvota je 2.30 u kladionici CircusBet.

Mateo Beretini – Endi Marej – UG+ (granica 37,5) @ 1.83 u CircusBet

Davno je prošlo vreme kada je Britanac dolazi u Australiju kao jedan od glavnih favorita za trofej. Pet puta je igrao u finalu ali do titule nije uspevao da dođe. Ko zna, možda mu je ovo poslednji nastup na Otvorenom prvenstvu Australije, a već u prvom kolu imaće tešku prepreku. Njegov rival je Mateo Beretini, trenutno 14. igrač na svetu, ali ranije i Top 10 teniser. Italijan ima jedno grend slem finale, igrao je protiv Đokovića u završnoj predstavi na Vimbldonu pre dve godine i izgubio. Beretini se dosta mučio sa povredom prošle sezone, na Australijen openu ga je ona i izbacila iz stroja, a šta tek reći o zdravstvenim problemima Mareja. Jedno je sigurno, Britanac neće pasti bez ”ispaljenog metka”, očekujte veliku borbu i dug meč. Ko zna, možda dođe i do iznenađenja. Naš predlog je više gemova od ponuđene granice, a ona je za ceo meč 37,5 gemova u kladionici CircusBet. Za (+) gemove koeficijent iznosi 1.83.

Roberto Karbaljes Baena – Novak Đoković – UG+ (granica 25,5) @ 1.86 u CircusBet

Đoković je došao po svoj deseti pehar u Melburnu i 22. grend slem u karijeri, čime bi se izjednačio sa Rafaelom Nadalom na vrhu liste osvajača najvećih trofeja. Prošle godine zbog zabrane nije mogao da brani titulu, pa je trofej preuzeo najveći rival Rafael Nadal. Motiv kod Novaka je ogroman, ali se pojavio i crv sumnje da li je u potpunosti fizički spreman. naime, na turniru u Adelaidi, na kome je trijumfovao, u meču sa Medvedevim je povredio zadnju ložu i posledice tog istegnuća i sada oseća. Propustio je i neke treninge, pa se među njegovim navijačima pojavila zabrinutost. Đoković poručuje da je sve u redu, ali ne želi da forsira bez potrebe. Prvi rival mu je nezgodni Španac Karbaljes-Baena koji je trenutno na 75. mestu a najbolje rezultate beležio je na šljaci. Beton je Đokovićeva podloga i ne sumnjamo u trijumf. Ipak, smatramo da Srbin neće igrati punom snagom, ako ne bude bilo potrebe i to je šansa za Karbaljesa-Baenu da produži meč. Predlažemo veći broj gemova od ponuđene granice koja je u kladionici CircusBet na samo 25,5 gemova. Za (+) gemove u celom meču koeficijent je 1.86.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici CircusBet iznosi 13.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.