Tip dana: Napoli – Kremoneze: Napolitanci gaze sve pred sobom!

U utorak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč osmine finala italijanskog Kupa u kom će Napoli na stadionu “Diego Armando Maradona” ugostiti Kremoneze.
Početak meča između ova dva kluba je zakazan za 21h.

Napoli: Blistave partije Napolitanaca!

Uvek kada analiziramo učinak Napolija, ne možemo a da ne pomenemo da ni oni najveći optimisti nisu mogli da pretpostave da će ova ekipa igrati ovoliko dobro ove sezone.
Krenimo redom. U ovom trenutku se izabranici Lučana Spaletija nalaze na prvom mestu na tabeli italijanske Serije A uz čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Milan, koji je u prošlom kolu doživeo novi kiks na gostovanju kod Lećea, kada je bilo 2:1.
Inače, Napolitanci su u prošlom kolu odigrali svoj verovatno i najbolji meč u ovogodišnjem izdanju Serije A, pošto su na stadionu “Diego Armando Maradona” bez većih problema savladali Juventus. Taj duel je završen pobedom domaćina od 5:1, a treba napomenuti da je Juventus pre tog susreta vezao čak osam trijumfa, i to bez primljenog gola, pa zbog toga ubedljiva pobeda lidera na tabeli na tom susretu dobija još više na važnosti.
Nije sve najbolje počelo nakon pauze zbog Mundijala, pošto su u prvom meču posle Svetskog prvenstva fudbaleri Napolija poraženi od Intera, rezultatom 1:0. Ipak, odmah nakon toga je četa Lučana Spaletija slavila na gostovanju kod Sampdorije kojoj gori pod nogama, a posle dva uzastopna kiksa Rosonera, Napoli u ovom trenutku ima još veću bodovnu prednost nego što je to bio slučaj pre pauze.
Italijanski klub je igrao odlično i u Ligi šampiona, gde je došao do prvog mesta u grupi, ispred Liverpula, koji je ruku na srce imao isti broj bodova, ali je klub iz Napulja imao bolji međusobni skor, pošto je na svom terenu savladao Redse rezultatom 4:1, a u gostima doživeo poraz i to u poslednjem kolu kada je bilo 2:0.
Naravno, ne treba zaboraviti da su svih pet trijumfa koji su Napolitanci ostvarili u elitnom takmičenju bili izuzetno ubedljivi, što najbolje odslikava podatak da je italijanski predstavnik na šest odigranih mečeva postigao čak dvadeset golova.
Za kraj, svakako da klub sa stadiona “Diego Armando Maradona” ima ogromne ambiije i u italijanskom Kupu, gde po našem mišljenju večeras ne bi trebalo da ima većih problema protiv Kremonezea, kome blago rečeno ne cvetaju ruže u dosadašnjem toku šampionata.

Kremoneze: Smeši se eskpresni povratak u Seriju B!

Kremoneze se posle 26 godina posta vratio u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, i to pošto je ova ekipa na kraju zauzela drugo mesto na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Leće, a isto toliko bodova više u odnosu na Moncu, koja je u poslednjem kolu propustila da dođe do direktnog plasmana u društvo najboljih.
Naime, klub koji je vlasništvu Silvija Berluskonija je imao sve u svojim rukama, pošto mu je na meču protiv Peruđe u gostima odgovarao i bod da dođe do pozicije broj dva i direktnog plasmana u Seriju A, međutim, Monca je izgubila taj duel rezultatom 1:0, što je iskoristio Kremoneze i pobedom na gostovanju kod Koma došao do plasmana u društvo najboljih, što je bio povod za veliko slavlje najvatrenijih pristalica ovog kluba.
Utisak je da je Kremoneze mogao i morao dosta bolje da organizuje letnji prelazni rok, a sve to polako ali sigurno dolazi na naplatu, uz konstataciju da će čelni ljudi kluba u januarskom prelaznom roku pokušati da ojačaju redove tima iz Kremone.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Davidea Balardinija nalaze na poslednjem mestu na tabeli Serije A sa samo sedam osvojenih bodova, što je zaista premalo.
Poražavajuće izgleda podatak da “fenjeraš” na osamnaest odigranih mečeva u društvu najboljih još uvek ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa sedam puta remizirala, uz čak jedanaest poraza.
U prošlom kolu je inače Kremoneze odigrao jedan solidan meč na svom terenu protiv Monce, ali to nije bilo dovoljno za trijumf, pošto su gosti slavili rezultatom 2:3.
Na poslednjih pet mečeva poslednjeplasirani tim na tabeli je doživeo čak četiri poraza, uz samo jedan remi, i kada se sve sabere i oduzme, utisak je da bi Kremoneze naredne sezone ponovo mogli da gledamo u Seriji B, ukoliko se nešto drastično ne promeni.
Na gostovanjima je do sada četa trenera Balardinija odigrala devet mečeva i doživela pet poraza, uz četiri remija, a ono što je veoma zanimljivo je podatak da tim iz Kremone igra bolje u gostima, nego na svom terenu.
Za kraj, što se tiče izostanka za ovaj duel osmine finala italijanskog Kupa, Balardini po svemu sudeći neće moći da računa na Kirhesa, Radua i Acelu.

Naš predlog

Pitanje pobednika ovog meča se ne bi smelo uopšte dovesti u pitanje, a smatramo da će nam ovaj duel na stadionu “Diego Armando Maradona” doneti dosta golova, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.13.

Za očekivati je da nam ovaj duel donese makar dva pogotka u prvom delu igre, pa je idealno da probate sa igrom I2+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.15.

Za kraj, sigurno je da će Lučano Spaleti dati šansu nekim fudbalerima koji su do sada imali nešto manju minutažu, a to bi vrlo lako mogli da iskoriste gosti i dođu do makar jednog pogotka na ovom susretu, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je Meridianbet odredio kvotu 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.