JEDAN KLIK VAS DELI OD NEVIĐENOG BONUSA: Meridian je napravio sjajnu kombinaciju – registruj se i preuzmi dva poklona!

Bonus za sportsko kladjenje i free spinovi – idealna kombinacija za put do miliona!

Klupski fudbal se uveliko vratio, u Evroligi uživamo već mesecima, a sada je startovao i prvi teniski grend slem u sezoni – Australijan Open.

Zaključak se sam nameće – sportskih događaja ima na pretek i svi fanatici će i te kako imati u čemu da uživaju!

U to ime, bilo da se opredelite za fudbal, košarku, tenis ili nešto četvrto – sportska kladionica Meridian je rešila da vas časti i malo „zagreje“ ovaj januar.

Za sve sportske fanatike i ljubitelje online kladjenja –stiže sjajno iznenađenje u vidu BONUSA DOBRODOŠLICE i to BEZ USLOVA!

Da, dobro ste pročitali!

Ukoliko do sada niste postali član Meridianove ekipe – pravo je vreme da to učinite, jer odmah nakon registracije na vaš nalog pristiže fantastičan POKLON u vidu 2.000 RSD bonusa za online kladjenje, kao i 200 spinova!

Dakle, nakon što se opustite uz sport i jedan kvalitetni sportski tiket sa najvećim kvotama kakve vas čekaju na meridianbet.rs – možete se zabaviti i uz free spinove, koje možete iskoristiti na slot igri Maya’s Treasure.

Dakle, sve je spremno za novu zabavu! Iskombinujte bonus za sportsko kladjenje i free spinove, napravite sebi ludu zabavu i ko zna – možda baš vi postanete novi Meridianovi milioneri!

Registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i uverite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

NOVO U MERIDIANU – NIKAD ISPLATIVIJE IGRATI TIKETE PUTEM APLIKACIJE: Iskoristi sjajnu akciju! U Meridianu te svakog dana čeka 5% bonusa od uloga za gubitne tikete odigrane isključivo putem Android ili iOS aplikacije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.