Tiket dana (utorak, 17.01.2023)

Tiket dana

Pred nama je nekoliko dana sa nešto slabijom ponudom, uglavnom se igraju kupovi širom Evrope, a samo će Belgijanci igrati kompletno kolo. Predložene kvote iz tiketa važile su u momentu njegovog sastavljanja.

Vulverhempton – Liverpul – 2 @ 1.95 u Meridianbet

Sudeći po poslednjim rezultatima ova dva tima teško da bi neko zaključio da su gosti favoriti. Liverpul je u jako lošoj formi, vezali su dva poraza u Premijer ligi, protiv Brentforda i Brajtona, a na oba meča primili su po tri gola. Odbrana je očigledno problem, ali je Klop ove zome doveo novog napadača, Kodija Gakpa. O tituli na Enfildu više ni ne razmišljaju, plasman u Ligu šampiona je prioritet, a možda je ovaj FA kup prilika da dođu do nekog pehara ove sezone. Ovo je ponovljeni meč FA kupa, u prvom je bilo 2:2. na Enfildu, pa se novi igra u Vulverhemptonu. ”Vukovi” su znatno popravili formu od dolaska Đulena Lopetegija na klupu i u prošlom kolu su pobedili Vest Hem na svom Molinjuu. Posle te pobede najzad su napustili zonu ispadanja. Za Vulvse je najvažnije da opstanu u ligi, a šta god urade u FA kupu je benefit. Za Redse se samo trofeji računaju i smatramo da će morati da usledi reakcija posle dva uzastopna poraza na strani i da je vreme za pobedu Liverpula. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.95.

Real Sosijedad – Majorka – 1,0-3 @ 2.16 u Meridianbet

Da nije duela Viljareala i Real Madrida, ovaj meč u San Sebastijanu bio bi apsolutni derbi osmine finala španskog Kupa Kralja. Ovo primat je preuzeo duel u Viljarealu, pogotovo posle nedavne prvenstvene pobede ”Žute podmornice” protiv Madriđana. Obe ekipe, i Sosijedad i Majorka, u prethodnim kolima najmasovnijeg takmičenja eliminisali su nižerazredne rivale. Baskijci su bili bolji od Logronjesa i Korije, dok je ekipa sa Balearskih Ostrva izbacila Pontevedru i Rojal Union. Ovo će biti njihov drugi ovosezonski okršaj, i ponovo će se igrati u San Sebastijanu. U oktobru je Real Sosijedad slavio sa 1:0 golom Merina još na startu meča. Baskijci su u dobroj formi, iza sebe imaju sedam vezanih pobeda, četiri u La Ligi i tri u Kupu Kralja. U subotu su dobili veliki derbi Baskije protiv Atletika iz Bilbaosa sa 3:1. Majorka je poražena u Pamploni od Osasune minimalnim rezultatom. Za njih je Sosijedad jedan od najnezgodnijih protivnika, pošto su izgubili prethodnih šest duela protiv ovog tima, a svih šest je odigrano u La Ligi. Očekujemo novu pobedu Real Sosijedada koji uglavnom igra dobro u Kupu Kralja. Golova će ponovo biti malo. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Meridianbet kvota iznosi 2.16.

Vesterlo – Genk – T22+ @ 1.83 u Meridianbet

Lider belgijske Župiler lige počeo je da kašljuca posle nastavka prvenstva. I dalje je Genk prvi sa solidnom prednošću od sedam bodova u odnosu na drugoplasirani Rojal Union, ali treba podsetiti da se posle završetka regularnog dela sezone, a ostalo je još deset kola, igra i plej-of, u kome je sve moguće. Istina, Genk je izgubio samo jedan meč u prvenstvu u poslednjih 19 utakmica. Bilo je to na gostovanju kod Kortrajka, a još jedan poraz kojiimaju, upisali su u prvom kolu protiv Klub Briža. Šampionu su se nedavno revanširali pobedom u Genku, pa i dalje važe za najozbiljnijeg kandidata da preuzmu primat od tima iz Briža. Međutim, Genk je doživeo neprijatan poraz u kupu od Antverpa pre sedam dana i to na svom terenu. Bilo je 3:0 za goste i to je dosta zabrinulo navijače lidera. Za vikend je Genk slavio protiv Varegema, ali samo sa 1:0, pa je i to bio razlog za zebnju. Vesterlo je tim iz gornjeg dela tabele, oni su trenutno 7. i planiraju da igraju plej-of za plasman u evropske kupove. I oni su neprijatno iznenadili u poršlom kolu porazom od Levena na svom terenu. Ovo je treći duel Vesterloa i Genka ove sezone, Genk je u prvenstvu slavio sa čak 6:1, a dobio je okršaj i u kupu, ali minimalnim rezultatom. Gosti očekuju pobedu i zadržavanje razlike u odnosu na pratioce, a naš predlog je igra gost daje dva gola. Za T22+ kvota je 1.83 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 7.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.