Tiket dana (sreda, 18.01.2023)

Tiket dana

Najzanimljivi okršaji danas se igraju u kupovima. Koeficijenti koji su predloženi u tiketu bili su aktuelni u trenutku pisanja teksta.

Betis – Osasuna – 1 @ 2.15 u Mozzartbet

Biće ovo zanimljiv duel osmine finala španskog Kupa Kralja. Branilac trofeja Betis igra protiv Osasune iz Pamplone, neposredno po završetku turnira Super kupa, odigranog u Rijadu. Betis nije imao sreće, poražen je u polufinalu od kasnijeg pobednika Barselone i to na penale. I dalje su na tri fronta, u La Ligi su deobi četvrtog mesta sa još dva tima, i cilj je da završe na mestu koje vodi u Ligu šampiona. U Ligi Evrope su se direktno plasirali u osminu finala i čekaju da dobiju rivala. Imaju najveće ambicije i u Kupu Kralja, a d bi stigli među osam moraju da eliminišu odličnu ekipu iz Pamplone. Osasuna je u prethodnom kolu pobedila Majorku na svom terenu, dok su na strani u ovom šrvenstvu pobedili samo Seltu u Vigu. Verujemo da su se fudbaleri Betisa odmorili i da će pobediti u ovom meču i nastaviti sa odbranom pehara u Kupu Kralja. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 2.15.

Ostende – Antverp – 2,2+ @ 2.15 u Mozzartbet

Porazom u Briselu od Rojal Uniona Antverp je znatno smanjio šanse da se bori za titulu ove sezone. Ostali su na trećem mestu ali je sada zaostatak za vodećim Genkom čak 13 bodova. Iz Župile lige čak i drugoplasirani tim igra kvalifikacije za Ligu šampiona, pa je to sada krajnji cilj ekipe iz Antverpena. Posle prvog dela sezone igra se i plej-of i eto šanse da Antverp pretekne Rojal Union i završi makar kao vicešampion. U narednih deset kola moraće da odbiju napade timova iza njih, a to su Klub Briž i Gent, a možda i Standard i Vesterlo. Ostende je u velikoj krizi, vezali su četiri poraza u ligi i jedan u kupu. Spustili su se u zonu ispadanja, trenutno su na 16. mestu i predstoji im velika borba da stignu na ”zelenu granu”. Teško da mogu očekivati nešto u duelu sa Antverpom, u prvom delu prvenstva izgubili su u gostima 3:0, a poraženi su od ove ekipe i u dva prošlogodišnja duela. Naš predlog je dvojka uz bar dva gola gostiju. Za kombinaciju 2,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.15.

APOEL – Aris Limasol – 1 @ 1.85 u Mozzartbet

Derbo osmine finala kiparskog kupa igra se u Nikoziji gde APOEL dočekuje Aris iz Limasola. Ove dve ekipe su u samom vrhu prvenstva ove ostrvske zemlje, APOEL je drugi dok je Aris na četvrtom mestiu. Prošlog vikenda APOEL je slavio na gostovanju kod Karmiotise, a Aris je poražen u Larnaki od AEK-a, u meču sa čak sedam golova, bilo je 4:3. Retko se dešava da se na utakmicama ove lige vidi toliki broj pogodaka, ali desi se nekad i to da vam ni tri data gola ne donesu ni bod. Ovo je već treći ovosezonski okršaj između ova dva tima, a sudeći da će i jedni i drugi u plej-of, odigraće još dva posle ovoga. U prvom delu prvenstva Aris je slavio na terenu APOEL sa 1:0, a pre manje od mesec dana u Limasolu je bilo 1:1. Vreme je za pobedu APOEL-a koji je ipak kvalitetniji tim. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.