Tiket dana tenis (četvrtak, 19.01.2023)

Dobro nam je krenulo pogađanje tenisa, pa da pokušamo da nastavimo tako. Igraju se mečevi drugog kola donje polovine žreba u Melburnu. Kvote i granice mogu biti neznatno izmenjene.

Dženson Bruksbi – Kasper Rud – UG + (granica 37,5) @ 1.85 u CircusBet

Ispadanjem Rafaela Nadala sada je prvi ”kosturaš” Kasper Rud. Norvežanin je postavljen za drugog nosioca ali se svi slažu da je daleko od favorita na prvom grend slemu u sezoni. Pre njega bolje se kotiraju Đoković, Medvedev, Cicipas, ali i još neki teniseri. Da ume da igra na betonu Rud je pokazao na US openu kada je igrao u finalu. Bilo je to njegovo drugo grend slem finale u 2022. godini, i drugi poraz. Na Rolan Garosu ga je pobedio Nadal, a u Njujorku Karlos Alkazar. Tada je propustio priliku da trijumfom postane svetski broj jedan i mislimo da tu šansu više neće ni imati, bar ne u dogledno vreme. U prvom kolu Rud je pobedio Čeha Mahača u četiri seta, a na isti način je i njegov rival Amerikanac Bruksbi, izbacio domaćeg tenisera O'Konela. Norvežanin nije u dobroj formi na početku szone, pa oni koji jure iznenađenja mogli bi da pokušaju i sa jedinicom ovde. Najsigurnije je igrati na veći broj gemova pošto ovo ne može da se završi u tri seta. Granica je na 37,5 gemova ukupno, a za (+) kvota je 1.85 u kladionici CircusBet.

Pablo Karenjo Busta – Benjamin Bonzi – UG + (granica 38,5) @ 1.92 u CircusBet

Možda na prvi pogled izgleda da će Španac imati lak posao protiv Francuza koji se još uvek probija ka svetskom vrhu. Međutim, na početku ove sezone Bonzi je beležio bolje rezultate, a na turniru u Puneu igrao je u polufinalu. Imao je dobru prošlu sezonu, osvojio dva čelendžera, ali još uvek čeka na prvu ATP titulu. U prvom kolu Bonzi je pobedio Italijana Belučija sa 3:1, posle dosta napornog duela. Karenjo-Busta je imao odličnih izdanja u Melburnu, jednom je bio blizu polufinala, a on je igrač koji najbolje partije pruža na najvećim turnirima. Osvajač bronzane medalje iz Tokija je trenutno 15. na ATP listi, u tri seta je pobedio Argentinca Kašina, ali je dva seta dobio u taj brejku. Pre Australijen opena igrao je u Adelaidi i ispao već na startu od Korejca Kvona. Očekujte dug i neizvestan meč. Za više gemova od ponuđene granice dobija se koeficijent 1.92 u kladionici CircusBet. Granica je na 38,5 gemova.

Endi Marej – Tanasi Kokinakis – 1 @ 2.35 u CircusBet

Prava poslastica ostavljena je za kraj dana. Petostruki finalista Australijen opena Endi Marej, igraće protiv domaćeg ljubimca Tanasija Kokinakisa. Znajući stanje Marejevog tela svaki meč u Melburnu za njega je potencijalno poslednji u karijeri na ovom mestu, ali se on već jednom opraštao od publike u Australiji, pa je ponovo došao i u prvom kolu izbacio jednog od favorita, Italijana Matea Beretinija. Kokinakis uvek igra sa posebnim nabojem pred svojom publikom. U Adelaidi je stigao do polufinala prošle sedmice, ali je izgubio dobar broj bodova jer je branio titulu. Motiv je prisutan kod obojice, nijedan se neće lako predati, ali smatramo da u ovom meču može odlučiti Marejevo iskustvo i Kokinakisova malodušnost u trenucima kada mu ne ide. Jeste naturalizovani Grk favorit, pre svega je mlađi i zdraviji, mada je i on propustio dobar deo sezone zbog povrede, pa je sada ispod 150. mesta. Verujemo u Britanca i predlažemo jedinicu. Za pobedu Mareja kvota iznosi 2.35 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 8.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.