Tip dana: Viljareal – Real Madrid: Kraljev brod je već jednom potopljen od Žute podmornice!

U četvrtak je veoma interesantna ponuda za klađenje, pošto nas širom Evrope očekuje mnogo zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali susret osmine finala Kupa Kralja u kom će Viljareal na svom “El Madrigalu” ugostiti Real Madrid.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21h.

Viljareal: “Žuta podmornica” blista u poslednje vreme!

Prošla sezona za Viljareal nije bila uspešna toliko kao ona pre toga, kada je popularna “žuta podmornica” došla do trofeja u Ligi Evrope.
I pored nešto slabijih partija u La Ligi, tim sa “El Madrigala” je mimo svih očekivanja uspeo da dođe do plasmana u polufinale Lige šampiona, i to nakon eliminacije favorizovanog Bajerna u četvrtfinalu.
U polufinalu je Liverpul ipak bio prejak, ali to ne umanjuje da je španski predstavnik igrao sjajno u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju i prava je šteta što to nije bio slučaj i u La Ligi.
Na kraju je Viljareal završio na sedmom mestu na tabeli što je bilo dovoljno samo za plasman u Ligu konferencija, a primarni cilj je naravno bio ulazak u Ligu šampiona.
U trećem po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju “žuta podmornica” je očekivano zauzela prvo mesto u grupi i došla do direktnog plasmana u osminu finala.
Ponovo klub sa “El Madrigala” nije na najbolji mogući način započeo ovaj šampionat, međutim, utisak je da kako vreme prolazi tako i izabranici Kike Setjena koji je krajem oktobra na klupi nasledio Emerija koji je preuzeo Aston Vilu, pružaju sve bolje partije.
U ovom trenutku se nekadašnji osvajač Liga Evrope nalazi na petom mestu na tabeli, uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Atletiko Madrid a upravo ta četvrta pozicija biće i primarni cilj ovog kluba pošto to mesto donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je “žuta podmornica” na veoma teškom gostovanju kod Selte remizirala, a taj duel u Vigu je završen rezultatom 1:1.
Pre toga je Viljareal odigrao jedan fantastičan meč na svom terenu i savladao favorizovani Real Madrid, a taj duel na “El Madrigalu” je završen pobedom domaćeg tima od 2:1.
Na domaćem terenu do sada je petoplasirani tim na tabeli odigrao sedam mečeva i ostvario pet trijumfa, jedan remi i jedan poraz, i sigurno je da zbog svega toga, ali i zbog nedavne pobede nad kraljevskim klubom, Viljareal u veoma lepom raspoloženju dočekuje Madriđane.

Real Madrid: Madriđani u velikoj krizi!

Prošle sezone su Madriđani osvojili praktično sve što se moglo osvojiti, a deluje na prvi pogled da su dva čoveka najzaslužnija za to – Karlo Ančeloti i Karim Benzema koji je imao sezonu iz snova.
Italijanski stručnjak se vratio na mala vrata u kraljevski klub, i uspeo da ovom timu donese Ligu šampiona, La Ligu i Superkup Evrope, pa odmah na startu treba reći da je teško očekivati da bi ova sezona mogla da bude bolja u odnosu na prethodnu.
Iako je Real sjajno krenuo na oba fronta i ove sezone, utisak je da se Madriđani nisu odavno nalazili u većoj rezultatskoj, ali i igračkoj krizi.
Najsvežiji primer za to je i poraz u finalu Superkupa Španije, u kom je Barselona ubedljivo slavila protiv svog najljućeg rivala, 3:1, a treba biti realan i priznati da se pitanje pobednika susreta ni u jednom trenutku nije dovodilo u pitanje.
Nažalost i pre toga se kraljevski klub nije proslavio, s obzirom da je u prvenstvu četa Karla Ančelotija poražena od Viljareala sa 2:1, a upravo sa ovim timom će aktuelni šampion Evrope i odmeriti snage večeras u okviru osmine finala španskog Kupa Kralja.
U ovom trenutku se Real Madrid nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Barselonu, koja je na najbolji mogući način iskoristitla kiks Madriđana u prošlom kolu i pobedom nad Atletiko Madridom dodatno povećala svoju prednost na tabeli.
Da nije sve tako crno, ponovo je kraljevski klub bez većih problema uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, i to pošto je španski predstavnik na kraju zauzeo prvo mesto u grupi uz samo bod viška u odnosu na drugoplasirani Lajpcig.
Za protivnika u nokaut fazi su izabranici Karla Ančelotija dobili ekipu Liverpula, što je svakako uz meč između PSŽ-a i Bajern Minhena najveći derbi osmine finala i nema sumnje da nas očekuju dva spektakularna susreta.
Za kraj, pošto Madriđane u nedelju očekuje veoma teško gostovanje kod Bilbaa u prvenstvu Španije, vrlo je moguće da Karlo Ančeloti za ovaj duel Kupa Kralja malo promeša karte i da šansu nekim fudbalerima koji su do sada imali nešto manju minutažu.

Naš predlog

Nismo navikli na ovako loš Real Madrid, a mišljenja smo da će kraljevski klub na ovom teškom gostovanju kod Viljareala pokazati karakter, slaviti i doći do plasmana u četvrtfinale španskog Kupa Kralja, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.40.

Za očekivati je da aktuelni šampion Evrope uspe da postigne makar dva pogotka na ovom gostovanju pa vam savetujemo da odigrate igru G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.03.

Generalno, međusobni mečevi između “žute podmornice” i Reala nam po tradiciji donose dosta golova, pa je idealno da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet ceni sa koeficijentom 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.