Tiket dana (četvrtak, 19.01.2023)

Tiket dana

Danas će se igrati nekoliko baš zanimljivih utakmica. U španskom Kupu Kralja Viljareal dočekuje Real Madrid, a u zaostalom meču engleske Premijer lige Mančester Siti dočekuje Totenhem. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Gent – Šarlroa – GG3+ @ 2.22 u Meridianbet

Domaćin i dalje ima sasvim dobru priliku da se plasira u doigravanje za titulu. Posle 30 kola u Župiler ligi četiri prvoplasirane ekipe igraju plej-of za titulu, a Gent je trenutno na 5. mestu sa samo bodom manje od aktuelnog šampiona Klub Briža. Nastavak sezone nije bio idealan za njih, posle tri meča na kojima nisu pobedili, dva u prvenstvu i jednom u kupu, stigla je prva pobeda, a savladali su Kortrajk sa 2:1. Istim rezultatom je slavio i njihov rival u vanrednom kolu, ekipa Šarlroe, a oni su bili bolji od Serkl Briža što im je bio drugi uzastopni prvenstveni trijumf. Šarlroa je trenutno na 11. mestu, ali ima meč manje u odnosu na ostale timove, pošto nisu odigrali duel sa Mehelenom. Daleko su od doigravanja za pehar, ali bi mogli u plej-of za plasman u evropske kupove u koji će se plasirati timovi od 5. do 8. mesta. Šarlroa igra dobro na strani, pobedili su već četiri puta na 9 gostovanja. U prvom delu sezone Šarlroa je pobedio Gent sa 2:1. Očekujemo golove na obe strane i u ovom meču, a za GG3+ kvota je 2.22 u kladionici Meridianbet.

Lacio – Bolonja – 1x,0-2 @ 2.19 u Meridianbet

Za oba tima plasman u četvrtfinale Kupa Italije je pravi izazov. Bolonja je ionako daleko od vrha tabele, a na solidnoj udaljenosti od zone ispadanja, pa im je možda ovo takmičenje prilika da zainteresuju navijače. U nedelju su ostavrili veliku pobedu u Udinama, slavili su protiv domaćih ”Zebri” sa 2:1 i to nakon preokreta. Do sada su eliminisali dva drugoligaša u kupu, prvo Kozencu, a onda i Kaljari, oba puta u Bolonji i oba puta rezultatom 1:0. Lacio je odneo ceo plen iz Ređo Emilije u nedelju, pobedili su Sasuolo sa 2:0 i ponovo se uključili u borbu za plasman u Ligu šampiona. Na deobi su petog mesta sa gradskim rivalom Romom i Atalantom, zaostaju tri boda za Interom i Juventusom, a četiri za Milanom. Napoli je, za sada, nedostižan na vrhu. Lacio se tek sada uključuje u kup takmičenje i ima najveće ambicije. Ove dve ekipe sastale su se u Seriji A na početku nove sezone, takođe na Olimpiku, a Lacio je slavio sa 2:1. Sada ne očekujemo mnogo golova, a naš predlog je i dupla šansa na domaćina. Za 1x,0-2 kvota je 2.19 u kladionici Meridianbet.

Mančester Siti – Totenhem – 1x,4+ @ 2.42 u Meridianbet

Bolan poraz doživeo je aktuelni engleski šampion od gradskog rivala na Old Trafordu. Junajted je slavio sa 2:1, mada je Siti prvi poveo golom Griliša. Izjednačujući pogodaj Junajteda izazvao je brojne kontroverze, mnogi smatraju da mu je prethodni ofsajd Rašforda, ali je posle gledanja snimka on ipak priznat. Posle pobede Arsenala na Vajt Hart Lejnu razlika između ”Tobdžija” i Sitija povećala se na osam bodova i Gvardiolinom timu će biti baš teško da to sustignu iako je tek polovina prvenstva. U zaostaloj utakmici 7. kola Siti dočekuje Totenhem. Ne zna se koja je ekipa u većem ponoru posle poraza za vikend. Oba tima su izgubila od najvećih rivala, što je navijačima posebno teško palo. Totenhem je počeo da gubi korak za ekipama u zoni plasmana u Ligu šampiona, a poraz na Etihadu dodatno bi ih udaljio od tog cilja, glavnog za ovu sezonu. U prethodnom prvenstvu Totenhem je oba puta pobedo Siti, bilo je 1:0 u Londonu i 3:2 u Mančesteru, a podsetimo da je Siti ukupno doživeo tri neuspeha u prošlom prvenstvu. Haland odavno nije dao gol vreme je za njega, a verujemo da će oba tima igrati ofanzivno i na pobedu. Zato je naš predlog dupla šansa na domaćina uz dosta pogodaka. Za 1x,4+ koeficijent iznosi 2.42 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 11.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.