Tiket dana (nedelja, 22.01.2023)

Tiket dana

Nekoliko derbija na programu je ove nedelje, u centru pažnje su utakmice u Londonu, Roterdamu, Bilbaou i Torinu. To ne znači da neće biti burno i na ostalim terenima. Ovako izgleda naš tiket, uz napomenu da kvote mogu biti i promenjene.

Menhengladbah – Leverkuzen – GG3+ @ 1.75 u Mozzartbet

Dugo smo čekali na nastavak Bundeslige. Nikada pauza u Nemačkoj nije trajala toliko, više od dva i po meseca. Šta je tu je, verovatno će timovima trebati malo vremena da se vrate u takmičarsku formu, ali sudeći po rezultatima od petka i subote, sve će brzo na svoje mesto. Borusija iz Menhengladbaha je prvi deo prvenstva završila na 8. mestu, čime sigurno ne mogu da budu zadovoljni. Imali su nekoliko kikseva u finišu jeseni, poput onog poraza u Bohumu i to ih je skupo koštalo. Trener Danijel Farke u prvom prolećnom meču najverovatnije neće imati na raspolaganju Markusa Tirama, napadača francuske reprezentacije i to može da stvori probleme u napadu. Leverkuzen je očajno startovao u prvenstvu ali se vremenom popravio i završio na 12. mestu sa koga se može boriti za Evropu. Ni njihov tim nije kompletan, Ćabi Alonso na raspolaganju nema najboljeg strelca Patrika Šika, ali se posle duge pauze vraća Bajerov biser i nova ”zlatna koka”, mladi Florijan Virc. U odsustvu prvih napadača reč moraju da zatraže ostali, a svakako su golovi prva opcija. Za GG3+ kvota je 1.75 u kladionici Mozzartbet.

Tvente – Utreht – 1,2+ @ 2.00 u Mozzartbet

Nekako iz senke Tvente dolazi do šanse da se bori i za titulu. Ovogodišnje prvenstvo Holandije je izjednačenije nego ikad, ali je glavni razlog za to nešto slabiji timovi koje imaju Ajaks i PSV, pre ego što su ostali jači. Navijači Tventea nadaju se da se može ponoviti 2010. godina kada su postali prvaci Holadije, ali strahuju i od onog scenarija kada su kasnije i ispali iz lige. Za sada sve ide odlično, trenutno su peti, ali sa samo dva boda manje od drugoplasiranog AZ. U ovom kolu igra se veliki derbi u Roterdamu gde Fejnord dočekuje Ajaksa i to bi u Tventeu mogli da iskoriste da se dodatno približe vodećima. U prošlom kolu Tvente je odolelo Ajaksu u Amsterdamu, meč je završen bez golova, a sada u Enšede dolazi tim Utrehta koji je takođe visoko plasiran i trenutno je sedmi. Bez obzira na to verujemo u trijumf Tventea i u bar dve lopte u mreži gostiju. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.00.

Bilbao – Real Madrid – 2 @ 2.45 u Mozzartbet

Madriđani su dobili tri prethodna prvenstvena duela na San Mamesu u Bilbaou, ali nam se čini da će sada biti mnogo teže. Real je dosta uzdrman posle poraza od Viljareala i Barselone u finalu Super kupa. Ipak su uspeli da u četvrtak pobede u drugom okršaju sa Žutom podmornicom u ovogodišnjem izdanju Kupa Kralja i to posle minusa od dva gola. Barsa je sada na tri boda prednosti, ali se Realu priključio Sosijedad koji ima isti broj bodova ali i dve utakmice više od Madriđana. Atletik igra dosta promenjivo, u prethodna tri kola nisu pobedili, prvo su dva puta igrali bez golova, sa Betisom i Osasunom, da bi u baskijskom derbiju bili poraženi u San Sebastijanu sa 3:1 od Sosijedada. Trenutno su 8. i još uvek su u dobroj situaciji kada je plasman u evropske kupove u pitanju. Gubitak bodova na San Mamesu nije opcija za Real i moraju da slave kako znaju i umeju, a mi verujemo da umeju. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 2.45.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 8.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.