VREMENSKA PROGNOZA OBEĆAVA – OČEKUJE TE URAGAN FREEBETOVA!

Meridian do kraja januara najavljuje velike količine padavina! Zaigraj i ti Aviator i preuzmi svoju dozu freebeta!

Postoje promocije koje ljubitelji atipičnih igrica jednostavno ne propuštaju! Jedna od njih održava se upravo u Meridianu na popularnoj igri Aviator.

Ovog puta kišobran i kabanice vam neće biti potrebni! Očekuje vas velika količina padavina koje nećete želeti da propustite. Dobro došli, u toku je pravi URAGAN FREEBETOVA!

Vaš jedini zadatak je da se zabavite igrajući zanimljivu igru, a svakog dana biće raspodeljeno 500 freebetova! 50 puta dnevno u trajanju od po 10 minuta padaće kiša freebetova. Od vas se traži da klikom na taster UZMI/CLAIM unutar igre preuzmete svoju dozu.

U sekciji Freebets unutar igre Aviator dostupan vam je freebet koji možete iskoristiti u nekoj od narednih ruku. Uživajte i vi u padavinama čarobnih bonusa do kraja januara, ekskluzivno u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE.

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.