Tiket dana (ponedeljak, 23.01.2023)

Tiket dana

Bolonja – Kremoneze – 1 @ 1.94 u CircusBet

Bolonja je prošle sedmice slavila u Udinama i zabeležila prvu pobedu posle povratka na teren nakon Mundijala. Pre toga su imali dva vezana poraza, na Olimpiku od Rome i na svom Renato Dalari od Atalante. Možda je to malo zabrinulo navijače, ali su bolonjezi uspeli da slave na teškom gostovanju kod Udinezea i ponovo su u sredini tabele, na sigurnom. Ne očekujemo veće turbulencije kada je opstanak Bolonje u pitanju, ali sumnjamo da su oni kadri za nešto više od toga. U duelu sa Kremonezeom su favoriti, gosti su jedini tim koji još nije pobedio nijednom, i sve liči na to da su odmah izvadili povratnu kartu za Seriju B. Tim iz Kremone ima četiri vezana neuspeha u prvenstvu, ali je zato pre nekoliko dana uspeo da eliminiše Napoli iz kupa, i to na stadionu Dijego Maradona. Imao je Kremoneze i dosta sreće, na 2:2 su izjednačili u finišu, a onda su bili uspešniji na penale. Mnogi tvrde da je njihova poslednja šansa za priključak bio meč sa Moncom u prošlom kolu koji su izgubili sa 3:2, ali da kažemo da je to ovaj duel u Bolonji. Bez obzira na to, Bolonja je bliža pobedi, a za jedinicu se dobija kvota 1.94 u kladionici CircusBet.

Valensija – Almerija – 0-2 @ 1.99 u CircusBet

Slepi miševi kao da su digli ruke od Primere i posvetili se osvajanju Kupa Kralja, pošto im je to jedina šansa da vide Evropu naredne jeseni. I prošle sezone su bili uspešni u najmasovnijem takmičenju, igrali su u finalu ali je Betis bio bolji posle penala. Zbog učešća u tom finalu igrali su prošle sedmice u Super kupu u Rijadu, ali su stali u polufinalu pošto ih je Real pobedio, opet na penale. Međutim, Valensija bi morala da povede računa o tome da se nalazi u donjem delu tabele, da ih samo par bodova deli od zone ispadanja, i ma koliko dobar tim imali, to nikoga ne zanima sve dok gube bodove u serijama. Na Mestalju dolazi novajlija Almerija, još jedan tim koji brine o svom statusu. Andalužani su dva mesta ispod Valensije, ali imaju samo jedan bod manje. U tri prethodna kola nemaju pobedu ali su osvojili po bod u Kadizu i protiv madridskog Atletika na svom terenu. Poraženi su samo od Ssijedada. Ova dva tima nisu se sastajala od 2015. godine, jasno je da je domaćin favorit, ali gosti će pokušati čvrstom odbranom da ostanu neporaženi. Naš predlog je igra na mali broj golova, a za 0-2 kvota je 1.99 u kladionici CircusBet.

Umranijespor – Fenerbahče – GG3+ @ 1.90 u CircusBet

Još uvek se sećamo prvog okršaja ova dva tima odigranog u prvom kolu novog šampionata. Bio je to ujedno prvi duel ove dve ekipe u ligaškom takmičenju, s obzirom da su se ranije susretali samo u kupu. Taj meč završen je iznenađujućim rezultatom, na kraju je bilo 3:3, a posle mnogo preokreta Fener je bod spasio u sudijskoj nadoknadi. Pomislili smo da će novajlija biti pravo osveženje u eliti, ali od tada do danas Umranijespor nije opravdao takva očekivanja. Nalaze se na poslednjem mestu sa 14 bodova, četiri manje od rpvog tima van zone ispadanja. Ništa još nije izgubljeno, spas je svakako moguć pošto je odigrana tek polovina šampionata. U sredu su bili na pragu senzacije i eliminacije šampiona Trabzona iz kupa, ali je tim sa obale Crnog mora izjednačio u nadoknadi i onda slavio u produžecima. Fener polako gubi korak sa Galatasarajem, u nastavku prvenstva već su dva puta izgubili, prvo u Trabzonu a onda i protiv Galate na svom terenu. Na ovom gostovanju nemaju izbora, moraju da pobede i ostanu u trci sa gradskim rivalom koji sada ima sedam bodova više, uz utakmicu više odigranu. Ni domaćin nema šta da čuva, mora da igra na pobedu, pa je naš predlog golovi na obe strane, uz barem tri ukupno. Za GG3+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici CircusBet iznosi 7.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.