Tip dana: Fulam – Totenhem: Da li će se Pevci raspevati na “Krejven Kotidžu”?

U ponedeljak je logično nešto slabija ponuda za klađenje, nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na “Krejven Kotidžu” gde će fudbaleri Fulama ugostiti Totenhem.
Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.

Fulam: Partije iznad svih očekivanja!

Kao što je to dobro poznato, fudbaleri Fulama su prošle sezone nastupali u Čempionšipu, gde je ova ekipa bez većih problema uspela da dođe do plasmana na poziciju koja vodi u najkvalitetniji rang engleskog fudbala, a svakako da je za to bio najzaslužniji Aleksandar Mitrović, koji je postavio rekord po broju postignutih golova.
Iza tima sa “Krejven Kotidža” je odličan posao u letnjem prelaznom roku, a sve to polako ali sigurno dolazi do izražaja, pošto se u ovom trenutku klub iz Londona nalazi na sjajnom sedmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na petoplasirani Totenhem, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu, pa će to sve biti lepa prilika da Fulam posle duže vremena dođe do plasmana na poziciju, koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope.
Na poslednjih pet mečeva Aleksandar Mitrović i drugari su ostvarili čak četiri trijumfa, uz samo jedan poraz i to na gostovanju kod Njukasla, kada su Svrake uz dosta muke slavile sa 1:0.
Domaćin je u finišu susreta došao do prednosti, a veliko je pitanje šta bi bilo da je Aleksandar Mitrović sredinom drugog poluvremena došao do pogotka sa bele tačke.
Da stvari budu još gore, srpski reprezentativac je uspeo da pogodi mrežu Njukasla, ali je pri izvođenju jedanaesterca dva puta stopalom zakačio loptu, zbog čega je taj gol opravdano poništen.
Pre tog poraza od Njukasla, Kolibari su slavili na svom terenu protiv favorizovanog Čelsija, a taj susret na “Krejven Kotidžu” je završen rezultatom 2:1.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je Fulam odigrao deset susreta na svom stadionu i ostvario pet trijumfa, tri remija i samo dva poraza.
Inače, poslednji međusobni susret između Fulama i Totenhema je odigran početkom septembra kada su Pevci na svom stadionu slavili rezultatom 2:1, ali daleko od toga da su se Aleksandar Mitrović i drugari obrukali na tom susretu.
Za kraj, što se tiče izostanaka, trener Fulamaa za ovaj veoma važan meč protiv Totenhema neće moći da računa na Kebana, dok je Dafi pod velikim znakom pitanja.

Totenhem: Pevci igraju katastrofalno u poslednje vreme!

Totenhem je prošle sezone nekako uspeo da dođe do svog primarnog cilja, a to je naravno plasman u Ligu šampiona, a deluje da je za to ipak nekako najzaslužniji Arsenal koji je u poslednjih nekoliko mečeva dva puta kiksnuo što su Pevci i te kako znali da iskoriste i ugrabe poziciju koja vodi u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Kada smo već kod Lige šampiona, treba napomenuti da su Hari Kejn i drugari nekako uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu, u jednoj vrlo izjednačenoj grupi, pa će za prolazak u četvrtfinale klub iz Londona odmeriti snage sa italijanskim Milanom, koji je svakako protivnik po meri.
Ne treba zaboraviti da je pre poslednjeg kola elitnog takmičenja klub iz Londona mogao da završi na poslednjem mestu, ali i na prvom, a na kraju je ova ekipa slavila protiv Marseja na Velodromu, i golom u poslednim trenucima susreta došla do pozicije broj jedan.
Kada je u pitanju engleske Premijer liga, svakako da smo dosta više očekivali od popularnih Pevaca koji se u ovom trenutku nalaze na petom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Mančester Junajted, koji je sinoć u derbiju kola poražen na gostovanju kod prvoplasiranog Arsenala, rezultatom 3:2.
Totenhem je u prošlom kolu upravo poražen od Mančester Sitija rezultatom 4:2, a ono što je podatak koji se mora napomenuti je da su Pevci na poluvremen otišli sa dva gola prednosti, i kada su već svi naslućivali da bi Totenhem mogao da upiše svoj najvredniji trijumf ove sezone, Građani su ubacili u petu brzinu i došli do velikog preokreta (4:2), a najzaslužniji za to je Rijad Marez koji je postigao dva pogotka i sakupio jednu asistenciju.
Na gostovanjima je do sada četa Antonija Kontea koji se u poslednje vreme nalazi pod ogromnim pritiskom, odigrala deset susreta i ostvarila četiri trijumfa, tri remija i isto toliko poraza.
Što se izostanaka tiče, temperamentni italijanski stručnjak neće moći da računa na Lukaša Muru, dok su svi ostali fudbaleri u potpunosti spremni za ovaj veoma važan meč sa Fulamom, koji je u poslednje vreme u ozbiljnom naletu.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da nam ovaj susret na “Krejven Kotidžu” donese golove na obe strane, zbog čega vam preporučujem da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet prirpemila koeficijent 1.60.

Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.65.

Za kraj, iako Fulam igra dosta dobro u ovogodišnjem izdanju Premijer lige, vrlo lako se može desiti da Totenhem konačno proradi na ovoj utakmici pa hrabro savetujemo da probate sa koeficijentom 2.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.