Tiket dana (sreda, 25.01.2023)

Tiket dana

Biće i danas sasvim dovoljno zanimljivih mečeva da se proprate, a pokušaćemo i da pogodimo rezulatte nekih od njih. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Notingem Forest – Mančester junajted – 2,2+ @ 2.04 u Meridianbet

Pre mesec dana Junajted je lako pobedio Šumare na svom Old Trafordu u prvenstvu, a sada će pokušati da isto uradi i u Notingemu i plasira se polufinale EFL kupa. Možda ovo takmičenje nije od najveće važnosti za Crvene đavole, ali u situaciji kada je titula daleko, svaki osvojeni pehar odlična je stvar za tim koji ima dosta posnih sezona iza sebe. Poraz u Londonu od Arsenala znatno je udaljio Junajted i od šanse da se umešaju u bitku sa Tobdžijama i gradskim rivalom Sitijem za šampionski pehar, ali ostaje onaj primarni cilj, a to je povratak u Ligu šampiona. Forest ima drugih briga, njima je opstanak u Premijer ligi najvažniji, a sve ovo što su do sada uradili u EFL kupu je vredno čestitanja. Šumari su u seriji dobrih rezultata u 2023. godini, u ligi su pobedili Sautempton i Lester, remizirali sa Čelsijem i Bornmutom, a u EFL kupu slavili protiv Vulverhemptona. Jedini poraz doživeli su u FA kupu iz koga ih je izbacio drugoligaš Blekpul. Ima Notingem čemu da se nada, ali je gost favorit. Uz dvojku dodajemo i dva gola Junajteda, sa koeficijentom koji za 2,2+ iznosi 2.04 u kladionici Meridianbet.

Majnc – Dortmund – GG3+ @ 1.90 u Meridianbet

Borusija je odigrala neverovatno zanimljiv meč u nedelju u kome je pobedila Augzburg sa 4:3. Navikli smo na takve utakmice kada su Milioneri u pitanju, takvo je njihovo opredeljenje u igri, a za sada se pokazuje kao ispravno. Trenutno su na 6. mestu ali sa samo dva boda manje od drugoplasiranog Ajntrahta. Jedino je lider Bajern odmakao na solidnih sedam bodova i teško je očekvati da ga bilo ko, pa i Dortmund, može sustići. Možda je Borusija mogla da ima neki bod više jesenas, gubili su neke utakmice koje nisu smeli, pa su već sakupili šest poraza, što im se ranije nije dešavalo nakon celog prvenstva. Majnc igra od sjaja do očaja, trenutno najčešće igraju nerešeno, a tako je bilo i u Štutgartu prošlog vikenda. Bio je to peti uzastopni meč u Bundesligi koji nisu dobili, a poslednju pobedu ostvarili su još u oktobru kada su na svom terenu deklasirali Keln sa 5:0. Dortmund je poslednji put izgubio u Majncu još 2014. godine, od tada znaju samo za pobede i remije, ali su gubili na svom Signal Iduna Parku. Biće ovde još jedna goleada, a trebalo bi da se tresu obe mreže. Za GG3+ koeficijent je 1.90 u kladionici Meridianbet.

Aris – Olimpijakos – 1x,0-2 @ 2.32 u Meridianbet

U revanšu četvrtfinala grčkog kupa Aris će pokušati da nadoknadi gol minusa iz meča na Karaiskakiju. Olimpijakos je pre sedam dana slavio golom Rodrigeza, a da li će taj pogodak biti dovoljan za plasaman u finale, saznaćemo posle 90, a možda i 120 minuta meča u Solunu. Ratnici su peti na tabeli, imaju sada osam bodova minusa u odnosu na svog rivala, koji je ostao bez pobede u meču sa Atromitosom. S obzirom da su Pirejci i PAOK skupili po 39 bodova, još uvek su daleko od Panatinaikosa koji je prvi sa 45 bodova, i pored poraza od PAOK-a na svom terenu. Aris je slavio protiv Volosa za vikend i to je dobra uvertira za ovaj meč, za njih mnogo važniji. Ovo je već četvrti ovosezonski duel ove dve ekipe, a treći u januaru. U septembru je Aris slavio u Solunu sa 2:1, a dva januarska meča, u prvenstvu i kupu, dobio je Olimpijakos minimalnim rezultatom. Biće ovo još jedan tvrd meč, možda opet sa samo jednim golom, a naš predlog je dupla šansa na domaćina uz standardno 0-2 gola. Za 1x,0-2 kvota iznosi 2.32 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 8.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.