BUDI UZ NOVAKA NA PUTU KA POLUFINALU – OSVOJI I DO 20.000 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

Uplati prvi depozit i Meridian ti donosi 100% više online zabave

Pobedom nad Aleksom de Minorom 3:0 (6:2,6:1,6:2), srpski teniser Novak Đoković je kao brzi voz protutnjao do četvrtine finala Australijan opena! Put ka 10. jubilarnoj tituli u Melburnu, a ukupno 22. grend slem trofeju u karijeri, nastavlja danas kada će odigrati meč protiv Andreja Rubljova.

Podsetimo, Rus je u maratonskom okršaju savladao Holgera Runea nakon pet setova i niza preokreta, te nema sumnje da će Đoković imati nešto zahtevniji posao.

Novak od samog početka prvog grend slem turnira u godini ima fantastičnu podršku navijača, a dobre vesti stižu i od nas jer je sportska kladionica Meridian osmislila fantastičan način da pružite podršku kralju tenisa – direktno iz Srbije, pa sve do Melburna!

Ako se pitate kako to da učinite, evo jedne male, ali pobedničke „asistencije“ – potrebno je da imate otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i da, ukoliko još uvek niste, već danas deponujete novac na vaš korisnički nalog, a kladionica Meridian će vas tim povodom dobro počastiti!

Naime, prilikom uplate prvog depozita osvajate 100% BONUSA za online klađenje, što može biti i do 20.000 RSD više za online zabavu!

Onda kada to učinite – vreme je da podržite Đokovića na putu ka jubilarnom trofeju i tako sastavite dobitnu kombinaciju.

Pravo na 100% bonusa na prvi depozit imaju svi igrači koji uplate prvi depozit u roku od sedam dana od datuma registracije i to u minimalnoj vrednosti od 200 RSD.

Da bi igrač ostvario pravo na bonus, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristi za odigravanje tiketa ili slot ponude istog dana kada je depozit napravljen.

REGISTRUJ SE I OSVOJI BONUS BEZ USLOVA: Fantastične vesti stižu za sve novajlije, ukoliko još uvek nemate otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs – registrujte se jer tom prilikom dobijate 2.000 RSD za online klađenje, kao i 200 poklon spinova na igri Maya’s Treasure.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.