Tiket dana (subota, 28.01.2023)

Tiket dana

Polako stiže vreme kada je teško izabrati utakmice u ogromnoj ponudi. Vraćaju se lige, svake sedmice sve ih je više, pa ovog vikenda nema nikakvih problema oko sastavljanja tiketa, samo još da vreme bude kako treba i ne bude odlaganja. Kvote su bile važeće u momentu sastavljanja tiketa.

Đirona – Barselona – 2 @ 1.58 u CircusBet

Katalonski derbi igra se u Đironi. Barselona je na vrhu tabele, ne blista ali pobeđuje, što je, na kraju krajeva, i najbitnije. U sredu su prošli u polufinale Kupa Kralja minimalnom pobedom nad Real Sosijedadom, a na isti način sliavili su u prošlom prvenstvenom kolu protiv Hetafea na Nou Kampu. Ipak, najupečatljiviji utisak Ćavijev tim ostavio je u Rijadu u finalu Super kupa kada su pobedili Real sa 3:1. Prethodni poraz Barsa je doživela još krajem oktobra i to od Bajerna u Ligi šampiona, a deset dana pre tog neuspeha pobedio iz je Real u La Ligi. U Đironi su favoriti, domaćin je solidan, nalazi se u sredini tabele, a opstanak u povratničkoj sezoni u Primeri njima je prioritet. Đirona nije imala sreće u Viljarealu, držali su se dobro do 90. minuta, a onda je dva puta suđen jedanaesterac za domaćina. Prvi je golman Gazaniga odbranio, ali ne i drugi u 100. minutu meča. Biće zanimljiv meč, ali Barsa ne sme da dozvoli Realu da im se primakne, ili se bodovno izjednači. Naš predlog je dvojka za koju se u kladionici CircusBet dobija kvota 1.58.

Kremoneze – Inter – 2 @ 1.52 u CircusBet

Poraz od Empolija na Meaci stavio je tačku na Interovu priču o Skudetu. Napoli je pobegao na 13 bodova razlike, a to je prednost koju će južnjaci teško ispustiti, jedino ako i njima Savez ne bude oduzeo bodove kao i Juventusu, a nešto se i o tome govrkalo. Iskreno, Inter i nije tim za titulu. Najbolji fudbaleri su daleko od forme, a ubitačni tandem od pre dve sezone Lautaro Martinez – Romelu Lukaku, ne može se prepoznati. Sada Neroazurima predstoji bitka za plasman u Ligu šampiona, u gornjem delu tabele je velika gužva i za tri upražnjena mesta konkurišu dva milanska i dva rimska kluba uz uvek prisutnu Atalantu. Mesta nema za sve, pa je svaki bod veoma važan, a pobeda u Kremoni obaveza. Novajlija u eliti je jedini tim bez pobede u prvom delu sezone. Na 19 utakmica upislai su 8 nerešenih rezultata i 11 poraza. Nalaze se na poslednjem mestu a prvi tim iznad crte beži im devet bodova. Teško će Kremoneze uspeti da se spasi, mada su u prethodnom kolu osvojii bod u Bolonji, a nekoliko dana pre tog meča eliminisali su Napoli iz kupa, i to pobedom na stadionu Dijego Maradona, doduše nakon penala. Dvojka ne bi smela da izostane, a za nju se u kladionici CircusBet dobija kvota 1.52.

Verder – Volfsburg – T22+ @ 1.94 u CircusBet

Fudbaleri trenera Nika Kovača uteruju strah u kosti širom Bundeslige. Sve je krenulo nabolje početkom oktobra, od kada nisu doživeli nijedan poraz. Sada iza sebe imaju deset mečeva bez poraza u ligi, a šest uzastpnih trijumfa. U novoj godini su pobedili Frajburg u Volfsburgu i Hertu u Berlinu, a ukupna gol razlika na ta dva meča je 11:0! U duelu dve ekipe sa zelenim dresovima, favoriti su gosti. Verder je počeo da malo popušta posle dobrog starta u svojoj povratničkoj sezoni u eliti. U dva prethodna kola izgubili su katastrofalno u Kelnu sa 7:1, a onda i na svom Vezeru od Uniona 2:1. To što je u prvom kolu novog prvenstva u Volfsburgu bilo 2:2 kada su se sastale ove dve ekipe, sada ništa ne znači. Vukovi su se razgoropadili i sumnjamo da mogu biti zaustavljeni na severu Nemačke. Gosti daju golove kao od šale, pa verujemo da će barem dve lopte završiti i mreži Verdera. Za tip T22+ kvota je 1.94 u kladionici CircusBet.

Troa – Lans – 2 @ 1.67 u CircusBet

Kanarinci igraju fantastičnu sezonu pa su malo zabrinuli i fudbalere Pari Sen Žermena, apsolutne favorite za osvajanje još jednu titule. Posle prvog dela sezone Sveci imaju samo tri boda više od Lansa, a prvog dana u 2023. godini uspeli su da savladaju šampiona na svom terenu sa 3:1. Samo jedan poraz Lans je dođiveo u prvih 19 kola, bilo je to u Lilu, početkom oktobra, a pored 13 pobeda imaju i pet remija. Malo ko je očekivao ovakvu polusezonu za Kanarince, a sada je na njima da tako i nastave u drugoj polovini. Prvi rival u zkz prolećnom delu prvenstva je Troa. Ovog protivnika su na startu nove sezone pobedili minimalnim rezultatom, ali su im prethodne sezone dali sedam golova na dva meča. Troa je doživeo tri uzastopna poraza, dva u Ligi 1 i jedan u kupu. Rivali su bili teški, dva puta ih je pobedio Lil, a jednom Marsej. Neće biti lako Lansu u pokrajini Šampanj, ali očekujemo da pobede. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.67.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici CircusBet iznosi 7.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.