Tiket za veče (subota, 28.01.2023)

tiket dana

Navikli smo da vikendom uveče pretresemo ponudu i pogledamo za nam je preostalo za ”vađenje”. Kvote bi mogle biti neznatno izmenjene.

Hetafe – Betis – x2,0-2 @ 1.80 u Mozzartbet

Domaćin iz madridskog predgrađa je vezao četiri poraza, tri u prvenstvu i jedan u Kupu Kralja. Nekako su najbolji utisak ostavili protiv najjačeg rivala pošto su prošle sedmice na Nou Kampu izgubili samo sa 1:0. Betis je prethodno kolo igrao takođe u Barseloni, ali kod Espanjola i prošli su na isti način, srušio ih je jedan gol. Hetafe nije dao gol Andalužanima na prethodna tri meča, ali se ni Betis nije proslavio nekom efikasnošću. Čini nam se da gosti ne bi trebalo ovde da izgube, a predlog je x2,0-2 sa kvotom 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Sporting – Porto – 2 @ 2.40 u Mozzartbet

Odmah da kažemo da se radi o finalu Liga kupa i oba tima imaju priliku da dođu do prvog trofeja u sezoni. Sporting je samo nominalmo domaćin jer se utakmica igra u Leiriji. O Lavovima iz Lisabona i Zmajevima iz Porta se sve zna, to su, uz Benfiku, najveći portuglaski klubovi, a ove sezone Porto ne nešto bolji, aktuelni šampion je treći sa 39 bodova dok je Sportign 4. ali sa čak sedam bodova manje od njih. Benfika je prva sa 47, a Braga druga sa 40. Prvenstveni duel Porto i Sporting su odigrali krajem avgusa, a Zmajevi su na svom Dragau slavili sa ubedljivih 3:0. I sada prednost dajemo Portu, za dvojku je kvota 2.40 u kladionici Mozzartbet.

Šarlroa – Rojal Union – 2 @ 2.05 u Mozzartbet

Domaćin je bez poraza u 2023. godini, na četiri odigrane utakmice Šarlroa ima dve pobede i dva remija, a rivali su bili baš teški. U prošlom kolu su gostovali kod šampiona u Brižu i odigrali 2:2, a pre toga su bez golova igrali u Gentu. Možda ih sada očekuje najteži zadatak, dolazi im odlični Rojal Union, a ekipa iz Brisela je aktuelni vicešampion Belgije. I sada Sent Žil igra odlično, i u Evropi i u Župiler ligi, poraz u prvenstvu doživeli su još sredinom septembra od lidera Genka, a sada za njim zaostaju šest bodova uz meč više. Šarloa je u donjem delu tabele, ali je jasno da su sada u odličnoj formi. Ipak, gost se bori za titulu, i za dvojku se u kladioniic Mozzartbet dobija koeficijent 2.05.

Bazel – Lucern – GG3+ @ 1.82 u Mozzartbet

Oba tima odigrala su nerešeno u prvom kolu drugog dela prvenstva švajcarske Super lige. Bazel je na teškom gostovanju u Sent Galenu igrao 1:1, a Lucern nije sačuvao prednost protiv, još uvek, aktuelnog šampiona Ciriha, pa je meč okončan 2:2. Na tabeli su jedni do drugih, Bazel je 5. sa 22 boda, dok je Lucern mesto ispod sa bodom manje. Radi se o timovima sličnog kvaliteta, odavno Bazel nije dominantan u Švajcarskoj, poslednjih pet sezona su bez titule, a neće je osvojiti ni ove. Ipak, plasman u Evropu je obaveza za ovaj tim i verujemo da će na kraju uspeti u tome. Lucern nema takve ambicije, ali će igrati rasterećeno na Sent Jakobu, pogotovo jer su u prvom odmeravanju snaga poraženi od Bazela na svom terenu 2:0. Naš predlog su golovi, a trebalo bi da ih bude na obe strane. Za GG3+ kvota je 1.82 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 16.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.