Tiket dana (ponedeljak, 30.01.2023)

Tiket dana

Po neka utakmica je još preostala od prethodnog vikenda, ali je materijala sasvim dovoljno za još jedan tiket. Predložene kvote mogu se menjati.

Viljareal – Rajo Valjekano – GG @ 1.93 u Meridianbet

”Žuta podmornica” nikako da ustali formu. Odigraju jednu fantastičnu utakmicu, kao onu protiv Reala, pa posle toga remiziraju sa Seltom i pobede Đironu tek posle dva dosuđena penala u sudijskoj nadoknadi, od kojih su pogodili tek drugi. U međuvremenu i Real im se revanširao za prvenstveni poraz i izbacio ih iz Kupa Kralja i to posle vođstva Viljareala od 2:0 posle prvih 45 minuta. Na Madrigal dolazi Rajo Valjekano, tim sa kojim nikad ne znate na čemu ste. Pčelice uzmu bod u Đironi, pa izgube u Valjehasu od Betisa, zatim pobede u Valjadolidu i na kraju opet izgube na svom terenu od Sosijedada. Uzimajući u obzir takve rezultate trenutno 9. mesto za njih je sasvim dobro. Očigledno da Rajo Valjekano igra rasterećenije na strani i beleži bolje rezultate, pa smatramo da bi mogli nešto da urade i u Viljarealu. Naš predlog je igra gol-gol, a za GG koeficijent u kladionici Meridianbet kvota iznosi 1.93.

Derbi Kaunti – Vest Hem – GG @ 1.87 u Meridianbet

U šesnaestini finala FA kupa u Derbiju igraju domaći Ovnovi i Vest Hem. Ako neko ne zna, Derbi Kaunti je u Ligi 1, u trećem rangu takmičenja, u koji su ispali prošle sezone pošto im je Savez oduzeo grdne bodove zbog finansijskih problema. Sada pokušavaju da se ekspresno vrate, ali to ne ide baš tako lako. Posle serije pobeda popeli su se na 4. mesto, ali im vodeći Plimut beži čak 11 bodova. Njihova meta je drugoplasirani Šefild Venzdej, Sove imaju osam bodova više, a vremena je dovoljno da se stvari na vrhu promene. Na kraju krajeva uvek im ostaje plej-of kao mogućnost. Derbi u prvenstvu nije izgubio od 21. oktobra, od tada su vezali 14 utakmica bez neuspeha, a sada imaju niz od pet uzastopnih pobeda. Čekićari se muče u Premijer ligi i umesto za vrh, bore se za opstanak u eliti. Prošlog vkenda zabeležili su važnu pobedu protiv Evertona i napustili zonu ispadanja. Jeste razlika dva ranga, ali su iznenađenja u kupu uvek moguća, pa se mi opredeljujemo za golove. Po jedan na obe strani bi morao da padne. Za GG koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.87.

Saragosa – Ponferadina – 1x,0-2 @ 1.97 u Meridianbet

U poslednjoj utakmici 25. kola španske Segunde Saragosa na La Romaredi dočekuje Ponferadinu. Obe ekipe su daleko od vrha, čak će se, sva je prilika, boriti za očuvanje statusa u drugoj ligi. Saragosa je na 17. mestu, a gosti su u zoni ispadanja. Saragosa igra mngo bolje pred svojim navijačima, u četiri poslednja meča imaju dve pobede i dva remija, dok na strani imaju jedan trijumf u šest prethodnih gostovanja. U ovaj meč ulaze posle dve vezane utakmice na strani, pa im je trijumf imperativ. Trea reći da je Ponferadina popravila formu u 2023. godini, u poslednjih pest utakmica imaju po dve pobede, remija i poraza, ali nikako da se sklone iz ”crvene” zone. U koliko bi slavili na La Romaredi prestigli bi Santander i bili iznad crte. U prvom delu sezone na utakmici u Ponferadini slavila je Saragosa sa 2:1, a i sada su oni favoriti. Ipak, opredejujemo se za duplu šansu uz mali broj golova. Za 1x,0-2 kvota iznosi 1.97 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 7.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.