Tiket dana: Poeni igrača

Naredna četiri dana očekuju nas uzbuđenja u Evroligi. Igraju se dva kola i biće mnogo zanimljivih duela. Evo predloga za večerašnji učinak košarkaša. Kvote i granice su podložne izmenama.

Karsen Edvards – Poeni + (granica 8,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Ovogodišnje pojačanje Fenera iz Detroit Pistonsa imao je nekoliko odličnih partija u Evroligi, koje su, čini nam se, prošle malo ispod radara, pre svega zbog učinka Motlija, Vilbekina ili Kalatesa, takođe letošnjih akvizicija. Edvards je, na primer, ubacio 19 poena Asvelu, dva puta po 14 Panatinaikosu, a u poršlom kolu, u porazu od Asvela, oborio je sopstveni rekord sa 22 poena. Da je u dobroj formi pokazao je i na poslednje dve utakmice u turskoj ligi, 31 koša dao je Baščešehiru, a 13 Bujukčekmečeu. Fenerbahče igra važan meč sa Olimpijakosom, pobeda im je imperativ, a verujemo da Edvards može prebaciti granicu od 8,5 poena koliko mu je zadato u kladionici Mozzartbet sa kvotom 1.85.

Timoti Luvavu – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Francuski reprezentativac se izgleda adaptirao u Olimpiji i na igru u Evropi. Bivši košarkaš Mege proveo je šest godina u NBA ligi, igrajući za pet timova, Filadelfiju, Oklahomu, Čikago, Bruklin i Atlantu. Od kada je stigao u Milano odigrao je 13 utakmica u Evroligi i za 22 minuta na terenu u proseku, ubacivao je 10 koševa po meču. Povreda Šejvona Šildsa naterala je čelnike Milana da reaguju i odluka je pala da se dovede Luvavu, ali rezultati nisu bili po očekivanju. U dva prethodna kola Olimpija je gubila od francuskih ekipa, prvo od Asvela, a onda i Monaka, a Luvavu je bio motivisan protiv zemljaka i ubacio 16 odnosno 19 poena. Pored tog motiva verujemo da mu je trener Etore Mesina najzad našao pravu ulog i da će u nastavku sezone biti barem podjednako uspešan. Za meč sa Baskonijom granica za učinak Luvavua je 10,5 poena i predlažemo (+) sa kvotom 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Zek Ledej – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Krilni centar Prtizana je istinski junak pobede nad Crvenom zvezdom. Odigrao je sjajno, ne samo zbog 20 ubačenih poena, već pre svega zbog tajminga kada ih je postizao. Bilo je to uvek u najtežim trenucima za ekipu, kada joj u napadu nije išlo, tada je Ledej izmišljao koševe. Pogađao je i trojke, ali to je već njegov specijalitet. Možda nije bio previše primetan u nekim mečevima ali Ledej ima 11,8 poena u proseku i 5,4 skoka po meču. Protiv Asvela biće neophodna još jedna njegova dobra partija, posebno zbog tog što i nema adekvatnu zamenu. Obradovićevom odlukom Vukčević je van tima, pa Ledeja može malo da odmeni jedino Papapetru, iako je Grk više ”trojka”. Granica za poene na Zeka Ledeja je 10,5 u kladionici Mozzartbet, a koeficijent je 1.85.

Danijel Heket – Poeni + (granica 6,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Heket više nije igrač kakav je bio, na kraju krajeva ima punih 35 godina i polako ulazi u završnicu karijere. Došao je u Bolonju da bi sa Virtusom igrao Evroligu i pomogao svojim velikim iskustvom, nagomilanim u dresu CSKA iz Moskve, ali i Olimpijakosa, Milana i Bamberga. Uglavnom je adut sa klupe trenera Skariola, ako mu krene provede više vremena na parketu,a a ko lođe uđe u meč, onda igra stvarno malo. U prošlom kolu bio je najefikasniji u Vitrusu u porazu od Bajerna, postigao je 12 poena, dok je njegov ovosezonski rekord u Evroligi 15 koševa u duelu sa Makabijem. Ukoliko ga budu čuvali Nedović ili Vildoza, eto šanse da pokaže svoj napadački potencijal i prebaci granicu od 6,5 poena koja mu je zadata u kladionici Mozzartbet sa koeficijentom 1.85.

Ukupna kvota a tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.