BONUS BEZ IKAKVIH USLOVA: Registruj se i preuzmi 2.000 DINARA I 200 POKLON SPINOVA!

Meridian je pripremio najjači bonus za novajlije! Potrebno je samo da se registruješ i najbolji poklon dobrodošlice je tvoj!

Ne postoji bolji paket dobrodošlice od onog koji je Meridian pripremio novoregistrovanim igračima. Podjednako se misli o ljibiteljima sportskog klađenja, kao i o onim igračima kojima su omiljene slot/live dealer igre.

Par momenata nakon registracije na vaš nalog će biti uplaćeno 2.000 DINARA BONUSA i 200 POKLON SPINOVA na super popularnoj slot igri Maya’s Treasure.

Od vas se traži jedino da ispoštujete sledeća tri koraka i vrhunski BONUS DOBRODOŠLICE je vaš:

  • Posetite sajt meridianbet.rs
  • Kliknete na polje registracija
  • Popunite registracionu formu

Nije potrebno ni da deponujete novac na vaš korisnički nalog, sjajna zabava počinje i pre toga.

Bonus za sportsko klađenje vam stoji na raspolaganju 24 ČASA od trenutka REGISTRACIJE.

Utorak pred nama donosi nekoliko zanimljivih duela na sportskim terenima. Kada je engleski fudbal u pitanju očekuju vas interesantni mečevi u okviru FA kupa i Liga kupa.

Ljubitelje košarke očekuje dupli program u okviru Evrolige. Partizan će na svom terenu dočekati francuski Asvel i tako će nastaviti borbu za TOP 8!

Isti zadatak očekuje i beogradske crveno-bele koji gostuju Virtusu u Bolonji. Ukoliko Crvena Zvezda Meridianbet dođe do pobede šanse za TOP 8 joj se znatno povećavaju. Stavite svoj tip na tiket!

Dobijeni bonus za sportsko klađenje možete iskoristiti za tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

Nakon toga, zavrtite POKLON SPINOVE! Zaigrajte slot Maya’s Treasure i pomozite mladoj arheološkinji da dođe do čuvenog blaga Eldorada!

Uživajte u najjačim bonusima, samo u Meridianu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.