Tiket dana: Poeni igrača

Samo tri utakmice igraju se u Evroligi večeras i njima će biti zatvoreno 22. kolo ovog takmičenja. Već sutra kreće nova runda. Predložene kvote i granice bile su važeće u momentu sastavljanja tiketa.

Šejn Larkin (Anadolu Efes) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Efes je poražen u prošlom kolu na gostovanju u Vitoriji i to posle produžetka, ali je i definitivno dobio Šejna Larkina. Sjajni bek imao je predugu pauzu zbog povrede koju je zadobio još na Eurobasketu i vratio se na teren tek pre mesec dana. Start je bio pomalo problematičan, nesigurnost se uvukla u sve segmente igre ovog košarkaša, ali je on na prethodnih nekoliko utakmica pokazao da će ponovo biti udarna igla Pivara sa Vasom Micićem, i od ove sezone, sa Vilom Klajburnom. Meč sa Žalgirisom Efes mora da dobije pošto je i sada plasman u plej-of na dugom štapu, a Larkin bi mogao da bude prevaga. Granica za poene je na 13,5, a verujemo da će imati svoj dan na ovoj utakmici. Za (+) poene kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Tamir Blat (Alba) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Alba je prošlonedeljnim porazom od Baskonije u berlinu najverovatnije ostala bez šansi da bude među osam najboljih posle 34 kola. Ima još da se igra, ali su Berlinci napravili previše propusta. Možda je u narednim utakmicama šansa da mladi i talentovani igrači Albatrosa zaigraju rasterećenije, neopterećeni pritiskom rezultata. Već večeras imaju priliku za tako nešto jer im u goste dolazi jedan od timova sa najjačim rosterom. Monako je dugo igrao bez Džordana Lojda, on se vraća na ovom meču i ponovo će Sađa Obradović na raspolaganju imati strašan trilig Džejms-Lojd-Okobo. Njih trojica nisu vrhunski defanzivci pa bi to mogli da iskoriste bekovi domaćina. Jedan od onih koji su do sada najviše pkazali je Tamir Blat. Izraelac igra konstantno, malo slabije nego na početku sezone, a prosek mu je veći od 9 poena. Ako ne bude igrao Maodo Lo, eto šanse da on bude prvi strelac. Granica je na 10,5 koševa, a za (+) kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Donatas Moteijunas (Monako) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.75 u Mozzartbet

Mnogi su se zabezeknuli za koliko novca u Monaku igra Donatas Moteijunas. Litvanac ima skoro 2 miliona po sezoni i smatramo da nije opravdao ni polovinu tih para. Jeste to iskusan i odličan centar, tačno je da Monako ima takkvu igru da visoki igrači nemaju veliku ulogu u napadu, ali svakako da je Moteijunas morao da ima bolji učinak od nešto više od 8 poena po meču i oko 4 skoka. Imao je nekoliko dobrih partija, najbolju u pobedi nad Asvelom od 17 ubačenih koševa. Za rivala u ekipi Albe imaće mladog Kumanđea i iskusnije Timana i Lamersa. Nisu to igrai sa kojima ne može da izađe na kraj, pogotovo ako bude imao dovoljno lopti u reketu. Granica je na samo 7,5 poena, a za (+) kvota je 1.75 u kladionici Mozzartbet.

Paris Li (Panatinaikos) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Preokret koji je Panatinaikos napravio u meču sa Žalgirisom ne viđa se svaki dan. Gubili su Zeleni sa 15 poena na poluvremenu, ali su drugi deo igre dobili rezultatom 62:23. Jedan od junaka pobede i tvorac preokreta bio je brzonogi plejmejker Paris Li. On je Litvancima ubacio 24 poena, što mu je rekord sezone, mada je i ranije imao sjajnih partija kada je postizao više od 20 koševa, kao protiv Milana i Makabija. Ne znamo kolike su šanse Atinjana u Madridu, verovatno ne velike, ali bi Li mogao da odigra još jednu dobru utakmicu. Trojiva plejemejkera Reala su sve samo ne dobri defanzivci, a od Ljulja i Rodrigeza se sigurno brži. Biće to meč sa dosta poena i verujemo da Paris Li može biti dvocifren u njemu. Granica je na 9,5 poena, a za (+) koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.