Tiket dana (sreda, 01.02.2023)

Tiket dana

Završen je januar, na koji se ne možemo požaliti kada je klađenje u pitanju. Nadamo se još boljem februaru. Prvog dana drugog meseca u godini imamo baš bogatu ponudu. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Majnc – Bajern – 2,2+ @ 1.60 u Mozzartbet

Bavarci su bez pobede u 2023. godini i to jeste vest. Mežutim odigrali su samo tri utakmice i ni na jednoj nisu ni izgubili. Remi u Lajpcigu svakako nije neki kiks, ali je malo ko očekivao da ne mogu da pobede Keln i Ajntraht na svojoj Alijanc areni. I dalje su lideri Bundelsige, ali se rivali polako primiču. U osmini finala DFB kupa gostuju u Majncu. Sigurno je da žele trofej i u ovom takmičenju, pogotovo jer ga nisu osvajali u dve prethodne sezone. Prvo ih je izbacio drugoligaš Hajdenhajm, a prošle sezone to je uradila Borusija iz Menhengladbaha. Majc je nesrećno poražen od Dortmunda pre desetak dana u Bundesligi, ali je u subotu bio ubedljiv protiv Bohuma i zabeležio prvi trijumf posle nastavka sezone. U prethodnim kolima DFB kupa Majnc je eiminisao nižerazredne timove, Aue iz treće lige i Libek iz četvrte. Bajern je imao ”teži” put, ali je lako rešio Viktoriju iz Kelna, člana treće lige i komšijskog rivala, bundesligaša Augzburg. Pobeda gostiju je prvi predlog, ali ne zaboravite da je Bajern gubio u Mjancu prethodne dve sezone. Uz dvojku dodajemo i dva gola na goste. Za 2,2+ kvota je 1.60 u kladionici Mozzartbet.

Betis – Barselona – 0-2 @ 2.08 u Mozzartbet

Opet se sastaju Betis i Barselona. Ovo je odloženi meč 17. kola, a u to vreme su se ova dva tima sastala u polufinalu Super kupa Španije igranom u Saudijskoj Arabiji. U Rijadu je Barsa bila uspešnija, slavila je na penale i kasnije u finalu pobedila Real, pa je stigla do prvog trofeja u sezoni. Međutim, u tom meču se pokazalo da su Andalužani odličan tim i da nije čudo što su trenutno na šestom mestu, a mogli bi pobedom i na četvrto. Katalonci predvode prvoligaški karavan, sve je podređeno osvajanju šampionata, pogotovo posle novog neuspeha u Ligi šampiona. Za sada sve ide po planu, Barsa pobeđuje iako ne blista. Posle Hetafea i Đironu su pobedili minimalnim rezultatom, pa su sa dva gola uzeli maksimalnih šest bodova. Betisu je takođe bio dovoljan gol za trijumf u madrdskom predgrađu protiv Hetafea u petak. Očekujte tvrd meč na Benito Viljamarinu i mali broj golova. Ovo bi mogla da bude ”mina” za Barselonu. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.08.

Eupen – Genk – 2,2+ @ 1.80 u Mozzartbet

Domaćin ne zna šta znači pobeda u 2023. godini i na prethodne četiri utakmice uzeli su samo bod. Eupen je gubio od Šarlroe, Sent Trojdena i Standarda, dok je remizirao sa Levenom. Sada su tik iznad zone ispadanja i brzo bi mogli da skliznu u ”crveno”. Moraće pod hitno da počnu da pobeđuju, ali sumnjamo da se to može dogotiti u meču sa liderom na tabeli. Genk je u nedlju vrlo lako izašao na kraj sa poslednjeplasiranim Serengom i pobedio sa 4:0. Sada imaju šest bodova više od Rojal Uniona, prvog pratioca, ali i meč manje. Pobeda u Eupenu odvela bi ih na devet bodova prednosti što je solidna razlika čak i pored činjenice da u Župiler ligi predstoji plej-of. Ne verujemo da će Genk ispustiti ovakvu priliku, a uz dvoju daje i dva gola. Za 2,2+ kvota je 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Grashopers – Bazel – GG @ 1.53 u Mozzartbet

Čini nam se da je prošao ceo vek od kada su ova dva tima dominirala fudbalom u zemlji podno Alpa. Bazel i Grasfopers su, svojevremeno, igrali neku svoju ligu, a ostali timovi su tu služili kao ikebana, da bi samo ponekad uspevali da izbegnu poraz. Nešto slično kao u Škotskoj sa Rendžersom i Seltikom. Prvi su ”popustili” Skakavci iz Ciriha, pa su posle nekoliko sušnih sezona doživeli takav pad da su završili u drugoj ligi. Bazel je uspeo da opstane na vrhu, osvajao titule u seriji, ali je već pet sezona bez pehara u prvenstvu. Četiri godine je trofej uzimao Jang Bojs, a poslednje je to uradio Cirih. Na Lecigrundu Grashopers i Bazel igraju meč osmine finala kupa, a to je jedina prilika da možda osvoje trofej ove sezone, pošto su i jedni i drugi daleko od vrha tabele. U dva prethodna kola Bazel ima remi i poraz, dok su Skakavci takođe osvojili samo bod, s tim da su prvo izgubili pa remizirali. U dva prvenstvena meča rivali su podeli po trijumf, Bazel je slavio na Sent Jakobu 5:1, a Grashopersi sa 1:0 na Lecigrundu. Sada je sve neizvesno, ali bi po gol morao da padne. Za GG kvota je u kladionici Mozzartbet 1.53.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 9.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.