PREUZMI BONUS I IGRAJ NA ŠPANCE: U Meridianu te čekaju NAJVEĆE KVOTE i novo fudbalsko ludilo!

LaLiga se i te kako zahuktala, a prednost Barselone još uvek ne garantuje titulu!

Iako je tek četvrtak, širom Evrope vode se velike bitke na fudbalksim terenima, a posebno je interesantno u Španiji.

Najveću bitku u LaLigi vode, pomalo i očekivano, Real Madrid i Barselona, a iako Katalonci imaju pet bodova prednosti na tabeli, daleko od toga da je pitanje šampiona rešeno.

„Kraljevići“ su na drugoj poziciji, a razlika između njih i trećeplasirnaog Real Sosijedada je još manja – svega tri boda.

I ove nedelje čeka nas nekoliko zanimljivih mečeva, a s obzirom na parove – moguća su brojna iznenađenja. Da sve bude još uzbudljivije – pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja baš za Špance donosi fenomenalan POKLON BONUS!

Naime, ukoliko želiš da odigraš tiket na Špance, najpre je potrebno da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i nakon toga preuzmeš fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD!

Dakle, stiže POKLON TIKET na tvoju adresu, a nakon preuzimanje bonusa, vreme je i da izabereš svoje favorite, što uz NAJVEĆE KVOTE koje te čekaju u Meridianu i nije tako nešto!

Evo nekoliko predloga za LaLigu:

Real Madrid – Valensija, kec 1.40

Atletiko Bilbao – Kadiz, kec 1.45

Espanjol – Osasuna, kec 2.55

Elče – Viljareal, dvojka 1.75

Atletiko Madrid – Hetafe, kec 1.45

Betis – Selta, kec 2.25

Dakle, NAJVEĆE KVOTE su tu, bonusi su tu – na tebi je samo da se registruješ i odigraš tiket u najboljoj kladionici u regionu i onda možeš da se prepustiš čarima fudbala!

NOVO U MERIDIANU – NIKAD ISPLATIVIJE IGRATI TIKETE PUTEM APLIKACIJE: Iskoristi sjajnu akciju! U Meridianu te svakog dana čeka 5% bonusa od uloga za gubitne tikete odigrane isključivo putem Android ili iOS aplikacije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.