IPHONE 14 ČEKA NA TEBE: Priključi se novom Meridianovom takmičenju i osvoji sjajne nagrade!

Okreni pravi broj i pokreni zabavu!

Februar je startovao, a sve do sredine ovog meseca imate fantastičnu priliku da osvojite neverovatne poklone!

Ovo je poruka za one koji vole online kladjenje i za one koji imaju verifikovan nalog na meridianbet.rs. A, ako ste se za sada pronašli samo u prvom delu rečenice – ne brinite, imamo rešenje!

Odmah sada posetiti stranicu meridianbet.rs i kreirajte nalog, te preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD za online kladjenje, a onda…

Priključite se novom takmičenju brojeva i osvojite novi iPhone 14! Naime, Meridian je spremio novo takmičenje i poslao jasnu poruku: OKRENI PRAVI BROJ I POKRENI NEVIĐENU ZABAVU!

Kako da se priključite novom takmičenju?

Pravila su zaista vrlo jednostavna: odigrajte najviše tiketa na Lucky’s, Lucky’s 6 ili Keno brojevima i osvoji sjajne nagrade!

1.       mesto – iPhone 14

2.       mesto – 20.000 RSD bonusa

3.       mesto – 10.000 RSD bonusa

4.       mesto – 5.000 RSD bonusa

5.       mesto – 5.000 RSD bonusa

Ono što je još važno da znate jeste da ovo ultra zanimljivo takmičenje traje do 14. februara, tako da preporučujemo da ne gubite vreme i da svoju avanturu započnete što pre!

Još par uputa: minimalna uplata po tiketu je samo 20 RSD, a olakšavajuća okolnost je što u promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi!

Tabela sa rang listom prvih 20 igrača će se ažurirati svakog dana i biće vidljiva na meridianbet.rs, pa ćete tako uvek znati da li ste na dobrom putu!

Ne čekaj ni sekund, pokreni zabavu!

REGISTRUJ SE I OSVOJI BONUS BEZ USLOVA: Fantastične vesti stižu za sve novajlije, ukoliko još uvek nemate otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs – registrujte se jer tom prilikom dobijate 2.000 RSD za online klađenje, kao i 200 poklon spinova na igri Maya’s Treasure.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.